ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 ενα καταπληκτικο κομματι απο ενα καταπληκτικο δισκο. Τι απιστευτη μπαντα. Καπηλιδης - Λαντσιας - Κιουρτσογλου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 ενα απο τα καλυτερα ζειμπεκικα που εχουν φτασει στα αυτια μου.. μια συνθεση του Α. Βαρδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Παροτι ελλη πασπαλα δεν εχω ακουσει καθολου,ενας δημοσιογραφος ελεγε οτι εμπαινε στο στουντιο κ ελεγε ολα τα κομματια one take Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stivanthropos Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ θα ήθελα να ξεκαθαριστεί το "greek edition". Εννοούμε μουσική από Έλληνες, μουσική με ελληνικό στίχο, μουσική που ακούγεται στην Ελλάδα, κλπ? Δηλαδή metal, ή jazz, ή οτιδήποτε, αρκεί να είναι Έλληνες? Και η Οριάνθη μέσα? Επεξεργασμένο 26 Απριλίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ θα ήθελα να ξεκαθαριστεί το "greek edition". Θα έλεγα ελληνικό στίχο από Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά anyway, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία υποθέτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση