ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, noe13 είπε Βαγγελη μου θυμισες κ αλλη μοα συμπαθητικη μπαντουλα που μου αρεσε κ λαιβ! Aυτοί αντιγράφουν Sabbath αλλά το κάνουν πολύ καλά. Me like it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Paolo Nutini, Fleet Foxes, Raconteurs, Amy Whinehouse, Absynth Minded, Arcade Fire, The Strokes, Jet, White Stripes, Gorillaz, Franz Ferdinand, Nightwatchman μερικά από τα ονόματα που θυμήθηκα on-the-fly, και κινούνται στην ευρύτερη pop-rock/εμπορική κατηγορία. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 @VangelisV πωπω ωραία μπαντούλα. Σωστή δόση πιασάρικου , ποπ και ροκ . Θα περίμενα να είναι πιο διαδεδομένοι στα ράδια κλπ Συνεχίζουμε . Οι Πολωνοί Riverside είναι απ τα γκρουπ που έχω μεγάλες ελλείψεις αλλά επίσης από αυτά που σε ένα παράλληλο σύμπαν είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη prog rock μπάντα "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, VangelisV είπε Aυτοί αντιγράφουν Sabbath αλλά το κάνουν πολύ καλά. Me like it Κ αυτοι αλλα ακουγονται ευχαριστα! 2 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Rebel_Of_South είπε Οι Πολωνοί Riverside είναι απ τα γκρουπ που έχω μεγάλες ελλείψεις αλλά επίσης από αυτά που σε ένα παράλληλο σύμπαν είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη prog rock μπάντα Tους ήξερα αυτούς, ειδικά το Guardian angel που έβαλες είναι εκπληκτικό κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 ψυχεδελικό ορχηστρικό ροκ το οποίο είναι ένα ατέλειωτο jam . Κάθε δίσκος μέχρι τον περσινό, ήταν το πολύ 2-3 κομμάτια . Ακόμα κολλημένος μαζί τους ειδικά μετά την εμφάνιση τους στη χώρα μας όπου είχα μείνει χαζός 2 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 επειδή όμως είμαι μεταλλάς , can't help it , ένα υποείδος που τα πήγα καλά στα 00'ς είναι το metalcore με διάφορες πινελιές ανάλογα την μπάντα "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 είναι τόσα πολλά τελικά , που όλο κάτι μου έρχεται στο μυαλό και έχω κάνει highjacking το θρεντ . Σταματάω για σήμερα με 2 prog rock μπάντες όνειρο "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Paolo Nutini, Fleet Foxes, Raconteurs, Amy Whinehouse, Absynth Minded, Arcade Fire, The Strokes, Jet, White Stripes, Gorillaz, Franz Ferdinand, Nightwatchman μερικά από τα ονόματα που θυμήθηκα on-the-fly, και κινούνται στην ευρύτερη pop-rock/εμπορική κατηγορία. Ηταν ο Paolo απο τοσο παλια..? εγω τον επιασα απο το 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2019 Άλλος ένας φοβερός παίκτης αυτής της περιόδου, αν και τώρα ξεπετιέται σιγά σιγά ως solo καλλιτέχνης κι ας βγάζει δίσκους από το 2006. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση