dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Just now, VangelisV said: Ξαναδιάβασέ το. Απλό είναι να καταλάβεις δε μπορώ... βαριέμαι... πες αμα είναι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, dimsonic είπε δε μπορώ... βαριέμαι... πες αμα είναι μπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Λοιπόν εδώ έχουμε το εξής παράδοξο. Υπερασπίζεται ο dim μια σύγχρονη μπάντα, και ο Βαγγέλης την απορρίπτει επειδής θυμίζει μια παλιότερη. Ενώ σε παλαιότερα ποστ ο Βαγγέλης υπερασπιζόταν τις σύγχρονες μπάντες κι ας θύμιζαν τις παλιές, ενώ ο dim τις απέρριπτε ως κόπιες. Μάλιστα. Φταίει το ότι είναι μεγάλη Πέμπτη άραγες? ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ εσείς? Κανεις λαθος Αν ανατρεξεις σε παλιοτερα ποστ μου..εχω πει οτι δεν εχω προβλημα με μια μπαντα να θυμιζει...εχω ομως σοβαρο προβλημα να κοπιαρει. πχ..Οι Volfpeck..θυμιζουν 100 πραγματα..αλλα αυτο που κανουν ειναι μια διήθηση ολων αυτων. \ Τωρα...ειλικρινα πιστευεις οτι η μπαντα αυτη...θυμιζει? Επεξεργασμένο 25 Απριλίου 2019 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 ξερετε ποιό είναι το πρόβλημα? κανείς δεν γουστάρει κάποιος άλλος να τους φαίνεται άμπαλος και να πιάνει την καλή. Απλά πράματα όλοι λενε...σιγά μωρέ...κουνιέται σαν σεληνιασμένος και παίζει πεντατονική ...σιγά τα ωά... ε...παίξε και συ ρε θείο... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, dimsonic είπε ξερετε ποιό είναι το πρόβλημα? κανείς δεν γουστάρει κάποιος άλλος να τους φαίνεται άμπαλος και να πιάνει την καλή. Απλά πράματα όλοι λενε...σιγά μωρέ...κουνιέται σαν σεληνιασμένος και παίζει πεντατονική ...σιγά τα ωά... ε...παίξε και συ ρε θείο... Προσωπικα δεν αναφερθηκα σε αμπαλους. Τα παιδια δεν ειναι αμπαλοι - προσωπικοτητα δεν εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 1 minute ago, vagelism said: Προσωπικα δεν αναφερθηκα σε αμπαλους. Τα παιδια δεν ειναι αμπαλοι - προσωπικοτητα δεν εχουν. έλα να το πεις αυτό σε κανα δυό χρόνια... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 1 minute ago, dimsonic said: κουνιέται σαν σεληνιασμένος και παίζει πεντατονική ... Κι ο Page το έκανε αυτό. Αν είναι ψαγμένη η κόπια της μπάντας, μπορεί να πίνουνε και τα ίδια με τους Zep. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Just now, fusiongtr said: Κι ο Page το έκανε αυτό. Αν είναι ψαγμένη η κόπια της μπάντας, μπορεί να πίνουνε και τα ίδια με τους Zep. και την έπαιζε και άτσαλα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, dimsonic είπε έλα να το πεις αυτό σε κανα δυό χρόνια... η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου. η αποψη μου {την δεχεσαι η οχι} ειναι οτι σε δυο χρονια δεν θα υπαρχουν τα παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Just now, vagelism said: η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε στο χωριο μου. η αποψη μου {την δεχεσαι η οχι} ειναι οτι σε δυο χρονια δεν θα υπαρχουν τα παιδια. στοίχημα? τι βάζεις? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση