Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον.Εχω ενα δωματιο 12 τ.μ στο πισω μερος του σπιτιου (βλεπει σε ακαλυπτο και απο πανω εχει μπαλκονι στο 50% του ταβανιου) το οποιο λέω να "ηχομονώσω". Δεν παιζω σε τιποτα εκκωφαντικες εντασεις και παιζω παντα εκτος ωρων κοινης ησυχιας. Το δυνατότερο σημα που θα πρεπει να "κοπει" ώστε να μην ενοχλεί είναι ενας tweed deluxe στο "2",δυνατα αλλα οχι τιποτα το φοβερο (και φυσικα δεν θα παιζει και καθε μερα) και δυο ΒΜ5 μονιτορ που σπανιως παιζουν δυνατα. Αν βαλω μια μετρια ηχομονωτικη πορτα (μου ειπαν 300-400 ευρω για μια με επενδυση πετροβαμβακα),διπλα ηχομονωτικα τζαμια και κουφωμα στην μπαλκονοπορτα (που βλεπει σε τυφλο ακαλυπτο χωρις παραθυρα αλλων διαμερισματων),πατωμα ηχομονωτικο (το σπιτι ανακατασκευαζεται ετσι κι αλλιως και το πατωμα θα αλλαχθει) και γυψοσανιδες με πετροβαμβακα σε ολους τους τοιχους & το ταβανι ,θα ειμαι οκ ? (δεν θελω μπουγκα στη στρουγκα αλλα μια μειωση του θορυβου γυρω στο 50%) Thanks Επεξεργασμένο 25 Απριλίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 30 λεπτά πριν, Superfunk είπε Λοιπον.Εχω ενα δωματιο 12 τ.μ στο πισω μερος του σπιτιου (βλεπει σε ακαλυπτο και απο πανω εχει μπαλκονι στο 50% του ταβανιου) το οποιο λέω να "ηχομονώσω". Δεν παιζω σε τιποτα εκκωφαντικες εντασεις και παιζω παντα εκτος ωρων κοινης ησυχιας. Το δυνατότερο σημα που θα πρεπει να "κοπει" ώστε να μην ενοχλεί είναι ενας tweed deluxe στο "2",δυνατα αλλα οχι τιποτα το φοβερο (και φυσικα δεν θα παιζει και καθε μερα) και δυο ΒΜ5 μονιτορ που σπανιως παιζουν δυνατα. Αν βαλω μια μετρια ηχομονωτικη πορτα (μου ειπαν 300-400 ευρω για μια με επενδυση πετροβαμβακα),διπλα ηχομονωτικα τζαμια και κουφωμα στην μπαλκονοπορτα (που βλεπει σε τυφλο ακαλυπτο χωρις παραθυρα αλλων διαμερισματων),πατωμα ηχομονωτικο (το σπιτι ανακατασκευαζεται ετσι κι αλλιως και το πατωμα θα αλλαχθει) και γυψοσανιδες με πετροβαμβακα σε ολους τους τοιχους & το ταβανι ,θα ειμαι οκ ? (δεν θελω μπουγκα στη στρουγκα αλλα μια μειωση του θορυβου γυρω στο 50%) Thanks το ζητημα ειναι...θα φερεις κ ντραμμερ στο χωρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο το 200+ μετρων κλειστο γκαραζ που κανουμε προβες, ακουγοταν απο τον δρομο εντονα η μουσικη. Την περιοδο εκεινη παιζαμε σε εντασεις live. Αποφασισαμε να "κλεισουμε" ενα κομματι 40τμ και να το μετατρεψουμε σε δωματιο ωστε να μη βγαινει ο θορυβος εξω. Το κλεισαμε με δυο φυλλα κοντρα πλακε και εσωτερικα πετροβαμβακα. Και η πορτα εγινε ακριβως το ιδιο. Απαξ και κλεισει η πορτα, εντος του λοιπου γκαραζ ο ηχος μειωνεται τουλαχιστον 60%-70%. Εξω στον δρομο χρειαζεται να καταβαλεις προσπαθεια για να μας ακουσεις. Ταβανι και πατωμα δεν πειραξαμε... Επεξεργασμένο 25 Απριλίου 2019 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2019 γιου μεΪκ με χαπι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση