Αετός Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Κι ο Megatron ποιός είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Dimsonic 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Χαχαχα!Πάντως σοβαρά ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Dimsonic Κι εγώ το ίδιο θα λεγα αχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Αετός είπε Χαχαχα!Πάντως σοβαρά ρώτησα. Original Poster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Tamtam είπε Αντίθετα, η ελαφριά Squier Στρατ μου είναι η go to κιθάρα μου, αν με καλέσω να πάω π.χ. σε μια audition, ή σε ένα jam ή αν πρέπει να αλλάξω δυο τραμ και να περπατήσω και 800 μέτρα για να πάω σε μια πρόβα... Αν πας σε audition, προτιμησε την LP απο την Squier. Μπορει να ακουνε με τα ματια αντι με τα αυτια. Και δεν προκειται εξαλλου να παιξεις πολυ ωρα. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, CloudConstructor είπε Ε λοιπον φτανουμε κανα 2 μερες πριν το λαιβ μειντεναδων και λεω κατσε να παω στη προβα με την κιθαρα που θα παιξω μην υπαρχει κανενα προβλημα.. Ξεκιναω που λετε με την kv3 (22 ταστα 9αρες) μετακινω το χερι για το σολο και.. BOOM , λαθος θεση! πρωτο bend : ΠΑΑΦΦ εκτος τονικοτητας , εβαλα περισσοτερη δυναμη . Ωχ λεω εκανα μλκια. Την εχω πατησει με την PRS με τα 24 ταστα Μολις την εχω παρει και λεω θα παω το βραδι στο λαιβ με αυτην (ενω επαιζα με 22 ταστα μεχρι τοτε). Στο πρωτο σολο αντι να παω να σηκωσω στο 19ο πηγα στο 21ο. Καταλαβαινεις. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επαιζα για αρκετες μερες με την g400. Παω σε προβα πριν λιγες μερες με στρατ (εχω λαιβ το σαββατο) και τρεις φορες ηθελα να παιξω σε 12ατο ταστο, και επαιζα σε 7ο-8ο (δεν πολυβλεπω οταν παιζω). Και τωρα παιζω ολη τη βδομαδα με την στρατ. Αλλα για ενα κομματι (europa) θα παρω τελικα την prs στο λαιβ.... Επεξεργασμένο 18 Απριλίου 2019 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση