vagelism Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε Πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν παλιά για το mastering. Όμως ξέρω τι γίνεται τώρα και μπορεί να το κάνει ο καθένας από το σπίτι του με τις παντόφλες. Να τώρα εγώ βλέπω πολιτικά και παράλληλα κάνω mastering. Τωρα το τι καταφέρνω είναι άλλο θέμα, αλλά πάντως τη βρίσκω. Χαχαχαχα το καλυτερο mastering γινεται με Αδωνη στο πανελ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Just now, vagelism said: το καλυτερο mastering γινεται με Αδωνη στο πανελ.. Την μάμισες αν κάνεις μαστερινκ με Αδωνη,θα βαράς peak συνέχεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Nikos Aravanis είπε Την μάμισες αν κάνεις μαστερινκ με Αδωνη,θα βαράς peak συνέχεια. ναι αλλα θα βγει.,..τσαμπουκαλεμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 23 minutes ago, vagelism said: το καλυτερο mastering γινεται με Αδωνη στο πανελ.. Ααα, εγω κανω mastering τωρα που μιλαμε 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Με το κινητο... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, vagelism είπε το καλυτερο mastering γινεται με Αδωνη στο πανελ.. με low pass filter Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ααα, εγω κανω mastering τωρα που μιλαμε με τα smartphones πλέον μπορούμε να κάνουμε mastering το track μας ενώ κάνουμε την ανάγκη μας στο λουτρό. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 9 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: με τα smartphones πλέον μπορούμε να κάνουμε mastering το track μας ενώ κάνουμε την ανάγκη μας στο λουτρό. Καλά για το mastering ξέρω, αλλά η "ανάγκη" μας δεν μπορεί να περιμένει λίγο να τελειώσουμε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Καλά για το mastering ξέρω, αλλά η "ανάγκη" μας δεν μπορεί να περιμένει λίγο να τελειώσουμε? Δεν κάνει να τα κρατάς 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 1 minute ago, Konstantinos Dritsas said: Δεν κάνει να τα κρατάς Το mastering το ξέρω, αλλά ... και τα τσίσα? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση