gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Σημερα στην προβα μου εκανε 3-4 φορες διακοπες ο ηχος της κιθαρας. "Εσβηνε" και μετα επανερχοταν σταδιακα (οπως ακουγεται και στο κλιπ). Τι μπορει να ειναι? Κιθαρα, καλωδιο, ενισχυτης κλπ? Δεν εχω δυνατοτητα για ενδελεχη ελεγχο, καθως εχω αλλη μια προβα και μετα live. Θα τσεκαρω μονο την κιθαρα στο σπιτι. Και θα χρησιμοποιησω αλλο καλωδιο επομενη προβα. Your browser does not support the HTML5 audio tag Φωνή_117_s.mp3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Δεν ξέρω αλλά σήμερα το ρεύμα ήταν με τις ώρες του στα βόρεια προάστια, το ups μου έκανε διάφορα κλίκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 ενισχυτης 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Ωχ. 10 ωρες εχει παιξει. Λαμπες? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεκινά από τα βασικά,άλλη κιθάρα και άλλο καλώδιο,καρφί στον ενισχυτή,μετα βάζεις στην αλυσίδα την πεταλιερα για να δεις αν έχει χαλάσει κάποιο καλώδιακι η πεταλι ,αν συνεχίσει και το κάνει είναι μάλλον ο ενισχυτής. Επεξεργασμένο 16 Απριλίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 O τροπος με τον οποιο ο ηχος "σβηνει" και επανέρχεται μου κανει για ενισχυτη.Αν ηταν κιθαρα η πεταλιερα θα κοβοταν πιο αποτομα... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Και εμενα για ενισχυτης φαινεται ή καποιο πεταλι ισως. Επαφη σε καλωδιο δεν μοιαζει να ειναι. Κιθαρα σιγουρα δεν ειναι (την δοκιμασα σπιτι) Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Αν οι λαμπες ειναι καινουριες,θα ελεγα οτι ισως να φταιει υγρασια?το παθα κ εγω το προηγουμενο μηνα οπου η υγρασια ειχε βαρεσει κοκκινα στο γκαραζ! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση