fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Στην πρώτη θέση λοιπόν ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος ... FUSIONGTR Χαχαχαχαχα. Σοβαρά τώρα, τα τελικά αποτελέσματα .... fusiongtr kenny rodgers - lady panorios Cat Stevens - Lady D'Arbanville vagelism Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade Beyonce - Single Ladies Commodores - Three Times A Lady Joe Esposito - Lady, Lady, Lady Shaggy - Hey Sexy Lady Meghan Trainor - I'm a Lady Regina Spektor - Lady BillTrantos FIREWIND - Lady Of 1000 Sorrows Big Wreck - Ladylike Kennedy Wood Band - Long Lost Lady Goodbye Rebel_Of_South Crimson Glory - Lady of Winter Q5 - Lonely Lady Clutch - Doom Saloon/Our Lady of Electric Light AngelosPp Loreena McKennitt - The Lady of Shalott ez Camel - Lady Fantasy Tom Jones - She's a Lady Robin Trower - Lady Love Elias Zaikos - Big city lady Spyros Delta Socrates - Lady npap Uriah Heep - Lady in black Frank Sinatra - The Lady is a Tramp Bob Dylan - Lay, Lady, Lay Patti LaBelle - Lady Marmalade McCoy Tyner - Song For My Lady (2ο σερί κάηκε) David Bowie - Lady Grinning Soul Stevie Wonder - Golden Lady Leon Russell - Lady Blue Lindisfarne - Lady Eleanor BLUES PILLS - Lady In Gold Mungo Jerry - Lady Rose Bread - Dream Lady Frank Sinatra - Luck Be A Lady Chris Norman - Midnight Lady UB40 - Since I Met You Lady Johnny Duncan - The Lady In The Blue Mercedes OMI - MY OLD LADY CNBLUE - Lady The Good, The Bad & The Queen - Lady Boston The Offspring - Me & My Old Lady Alkaline Trio - Every Thug Needs A Lady Harry Nilsson - Sleep Late My Lady Friend Alabama- Lady Down on Love Marvin Gaye - Sanctified Lady Vince Gill - When The Lady Sings The Blues Αετός Jimi Hendrix - Foxy Lady Jazzjoker Aerosmith - Dude (Looks Like A Lady) fusionakis Dire Straits - Lady Writer Prince - Lady Cab Driver David Lee Roth - Ladies' Nite In Buffalo Michael Jackson - Lady In My Life Joni Mitchell - Ladies Of The Canyon Deep Purple - Our Lady Duke Ellington - Sophisticated Lady LK Lyle Lovett - She's No Lady gkourmoul1 Chris De Burgh - Lady In Red Scorpions - Dark Lady Πνοή και Νύξη Queen - Sweet Lady The Doobie Brothers - South City Midnight Lady Demis Roussos - Lovely Lady Of Arcadia Def Leppard - Lady Strange Ron Gallo - Young Lady, You're Scaring Me marathon Carlos Santana & Gato Barbieri - Latin Lady leon7pap Modjo - Lady Tamtam Rainbow - Lady on the Lake Black Sabbath - Lady Evil (2ο σερί κάηκε) Jeff Beck - Lady (2ο σερί κάηκε) Joe Cocker - Delta Lady Toploader - Lady Let Me Shine Eric Lindell - Lady Day and John Coltrane dimsonic Deep Purple - Lady Double Dealer The Temptations - Treat Her Like A Lady The Beatles - Lady Madonna The Rolling Stones - Lady Jane Santana - Life is a Lady Lou Reed - Lady Day Stevie Nicks - Lady cigaret13 Rory Gallagher - Tattoo'd Lady Haris David Bowie - Lady Stardust Hot Chocolate - You Could've Been A Lady (2ο σερί κάηκε) Angelo Perlepes' Mystery - Lady Evil adonisif Scott Henderson - Lady P Wishbone Ash - Lady Whiskey Leslie West - Dragon Lady UFO - Highway Lady Santana - Summer Lady Gregg Allman - Multi-Colored Lady Alvin Youngblood Hart - Treat Her Like A Lady The Marshall Tucker Band - Long Island Lady Mountain - My Lady stavros_d80 Modern Talking - Cheri Cheri Lady mitsosgroove Talking Heads - Lady Don't Mind Bob Dylan - Sad-Eyed Lady of the Lowlands Khruangbin - Lady and Man Lenny Kravitz - Have You Ever Been (To Electric Ladyland) Fats Navarro - Lady Bird iggy pop - Moonlight Lady Frank Zappa - Road ladies Kenny Burrell - Lady Be Good Sly & The Family Stone - M'Lady The Gaylads - Lady With The Red Dress On Gil Scott-Heron - Lady Day And John Coltrane The Crusaders - My Lady Fela Kuti - Lady Maceo Parker - Lady Luck Eric Burdon Band - Dragon Lady Ratso - Our Lady of Light Tim Buckley - Lady, Give Me Your Key THE SEEDS - flower lady and her assistant Donald Byrd - Street Lady Ronny Jordan - Midnight Lady Nikos Aravanis Alan Partridge - Ladyboys Song (ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ) gvour Gordon Lightfoot - Make way for the lady Journey - Walks Like a Lady Loverboy - Lady Of The 80'S DEEP PURPLE - Lady Luck manosko Scorpions - Lady Starlight Queensryche - Lady Jane Whitesnake - Sweet Lady Luck VangelisV Styx - Lady Sugarloaf - Green-Eyed Lady Commodores - Sexy Lady Cher - Dark Lady Fleetwood Mac - Sentimental Lady Elton John - Lady What's Tomorrow The Velvet Underground - Lady Godiva's Operation King Crimson - Lady of the Dancing Water Hall and Oates - Lady Rain Elton John - Sweet Painted Lady Billy Ocean - Mystery Lady Grand Funk Railroad - Aimless Lady Billie Holiday - Lady Sings The Blues Golden Earring - When The Lady smiles The Pogues - London You're a Lady Stone Temple Pilots - Lady Picture Show King Crimson - Fomentera Lady The Stranglers - London Lady Hank Williams Jr - Blue Lady in a Red Mercedes Dolly Parton - Hey, Lucky Lady BARBRA STREISAND - luck be a lady Johnnie Taylor - Disco Lady Frank Sinatra - L.A. Is My Lady BRUCE COCKBURN - My Lady And My Lord Bette Midler - Ukelele Lady Duran Duran - Lady Xanax Bread - She Was My Lady Buck Owens - Tijuana Lady Oasis - (Get Off Your) High Horse Lady My Chemical Romance - Our Lady of Sorrows Modern Talking - Diamonds Never Made A Lady Harry Chapin - My Old Lady Elton John - Lady Samantha Jimmy Buffett - Railroad Lady MIKA - LADY JANE Cher - Our Lady Of San Francisco Manic Street Preachers - Bag Lady Coheed and Cambria - Goodnight, Fair Lady Ray Charles - If You Wouldn't Be My Lady Wishbone Ash - Lady Jay Crosby, Stills & Nash - Lady Of The Island rockhead JJ Cale - Lady Luck qesh Quicksilver Messenger Service - Long Haired Lady Blood, Sweat, & Tears - My Old Lady (2ο σερί κάηκε) Neil young - The old laughing lady (2ο σερί κάηκε) Supertramp - My Kind Of Lady (2ο σερί κάηκε) Kool & The Gang - Ladies Night (2ο σερί κάηκε) Matthew's Southern Comfort - My Lady (2ο σερί κάηκε) Rod Stewart - Lady Day (2ο σερί κάηκε) Βραδύπους Sleater-Kinney - Ballad of a Ladyman yannisp Leonard Cohen - Winter Lady geodimitri Saxon - Northern Lady Στην πρώτη θέση ο VangelisV με 41 ladies παρακαλώ Την δεύτερη θέση τελικά, πήρε μετά από σκληρή μάχη στα τελευταία λεπτά, ο ... npap με 24 ladies (να τις χαίρεσαι Νίκο). Στην τρίτη θέση ο ... mitsosgroove με 20 συνολικά ladies. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή. Πέρασα πολύ ωραία, έριξα γέλιο, άκουσα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που δεν γνώριζα, και είχα και μια σχετική αγωνία στο τέλος για το ποιος θα πάρει την δεύτερη θέση. Να πω επίσης ότι το ωραίο αρχίζει, όταν τελειώνουν οι επιλογές σιγά σιγά, και σκάνε λιγότερο γνωστά πράγματα, εκεί βρήκα αυτά που δεν γνώριζα περισσότερο. Μου άρεσε πολύ. Μπράβο σε όλους. Και μην ξεχνάτε, ήταν μια παραγωγή του noiz.gr. 4 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Ενστασις Επιφυλασσόμεθα δια της διαδικασίας ταυτης. Οσμηζομεθα ερντογανικης παγις, και πουστιε, στας καταμέτρησης των ψήφων 2 ολοκληρε ψήφοι για εμε. Τούτο τα λέει όλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 8 minutes ago, AngelosPp said: Ενστασις Επιφυλασσόμεθα δια της διαδικασίας ταυτης. Οσμηζομεθα ερντογανικης παγις, και πουστιε, στας καταμέτρησης των ψήφων 2 ολοκληρε ψήφοι για εμε. Τούτο τα λέει όλα Η διαδικασία ήτο αδιάβλητος. Όμως υπάρχει και πρόβεψις περί ενστάσεων. Αξιότιμε κύριε AngelosPp, μπορείτε να υπόβάλλετε ένστασιν εις τα κεντρικά μας γραφεία, συμπληρώνοντας την αντίστοιχην προς τούτο αίτησιν, συνυποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαολογητικά που προβλέπονται από το καταστατικόν μας περί ενστάσεως, και καταβάλλοντας το παράβολον των 250 ευρώ. Εντός της επόμενης πενταετίας θα λάβετε απάντηση περί του αιτήματός σας που είναι μη εφέσιμη. Ευχαριστώ Εκ της διαχειρίσεως του παιγνιδιού. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 minute ago, fusiongtr said: καταβάλλοντας το παράβολον των 250 ευρώ. Τας διαδιακασιας ήσαν με πλήρη διαφάνεια. Συνειδησιακα αναλαμβάνω την ήττα ταυτην 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Στράτο μ'... μια και συ έκανες όλη την "βρώμικη" δουλειά, αν έχεις σημειώσει τις διπλές καταχωρήσεις κάνε τον κόπο να τις σημειώσεις και να τις στείλεις στον Γιάννη ώστε να τις αφαιρέσει και να μείνει "καθαρό" το νήμα με τις Ladies (και ως κυρίες θα το εκτιμήσουν αυτό)... έ όσο νάναι έχει και "εγκυκλοπαιδική αξία"... πλάκα πλάκα είναι πάνω από 150 τραγούδια μαζεμένα εδώ... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω σημειώσει τις διπλές καταχωρήσεις (όπου τις έβρισκα απλά δεν τις υπολόγιζα), αλλά μπορώ αύριο να κάνω ένα ξεσκόνισμα. Δεν είναι και τόσες πολλές πάντως. Είναι πολλά όντως τα τραγούδια, αλλά το θέμα είναι ότι είναι τόσο ετερόκλητα, που μου έρχεται να τα κάνω playlist στο youtube, και να τα ακούω σερί. EDIT: Την "βρώμικη" δουλειά την κάνατε όλοι εσείς που ανεβάζατε. Επεξεργασμένο 16 Απριλίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 και μια που τελείωσε το διαγωνιστικό ας προσθέσω για το εγκυκλοπαιδικό μερικά ακόμα για να εμπλουτιστεί (δεν τα πολυψάχνω για διπλά αφού θα κάνεις που θα κάνεις τη δουλειά)... και εννοείται όποιος άλλος έχει κι άλλο προσθέτει (μόνο όμως όσοι έχουν παρακολουθήσει σχετικά το θέμα ή έχουν όρεξη να το κοιτάξουν για να μη τα ξαναποστάρουμε όλα και μας βρίζει δικαίως ο Στράτος)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 νομίζω περάσαμε τα 200 κομμάτια και επίσης δεν νομίζω να υπάρχουν κάπου αλλού συγκεντρωμένα... δεν περιγράφω άλλο... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση