ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 ε ναι.... έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν διάφορα αγνώστου πατρός....(και μάνας) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε πάω για κατούρημα και όταν γυρνάω έχω 40 ειδοποιήσεις..... Να μην πηγαίνεις 2 λεπτά πριν, npap είπε λήχτο Στράτε... Γαμώτο και είχα πολλά ακόμα να προσφέρω σ' αυτή την κενωνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Καληνύχτα από εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 3 minutes ago, VangelisV said: 1. Να μην πηγαίνεις 2. Γαμώτο και είχα πολλά ακόμα να προσφέρω σ' αυτή την κενωνία 1. Καθετήρας? 2. Συμφωνείς για λήξη σε 30 λεπτά? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε 2. Συμφωνείς για λήξη σε 30 λεπτά? Νο problem, καλύτερα να λήγει κάτι πριν γίνει κουραστικό. Αν και η μουσική δεν είναι και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 2 minutes ago, fusiongtr said: 1. Καθετήρας? 2. Συμφωνείς για λήξη σε 30 λεπτά? εγώ λέω να δώσεις το βραβείο στον σιγαρέττο που έβαλε τα περισσότερα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση