mitsosgroove Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Fela και ξερό ψωμί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 δεν τον προλαβαίνω ρε... προσπαθούσα να θυμηθώ το κομμάτι της Bette κι όταν το βρήκα και πήγα να το ποστάρω τσουπ οποία έκπληξις... θα σταματήσω λοιπόν να ποστάρω μόνο κομμάτια που έστω μου ψιλοαρέσουν και θα ρίξω και σαβούρα που βρήκα ψάχνοντας άλλα... ξεκινώντας ένα από τα χειρότερα (για μένα) του μεγάλου 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 forever groove! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Aφού με πρόλαβε ο @npap με τους Bread, θα βάλω ένα άλλο δικό τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
adonisif Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 3 minutes ago, npap said: δεν τον προλαβαίνω ρε... θα σταματήσω λοιπόν να ποστάρω μόνο κομμάτια που έστω μου ψιλοαρέσουν και θα ρίξω και σαβούρα που βρήκα ψάχνοντας άλλα... Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, φιλοξενήσαμε τις δηλώσεις του τρίτου στην μέχρι τώρα κατάταξη διαγωνιζόμενου, που είπε χύμα, ότι από εδώ και πέρα θα πάει για το αποτέλεσμα και θα αφήσει το θέαμα σε δεύτερη μοίρα. Η αγωνία κορυφώνεται. Σας θυμίζουμε ότι είναι μια παραγωγή του noiz.gr. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση