fusionakis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεκτόν κύριε φιουζιονγκιτάρ.. κάπου μου διέφυγε. Ψιλοπροτιμώ την ορχηστρική βερσιόν του Stanley Jordan, αλλά θα βάλω την ορίτζιναλ... Επεξεργασμένο 15 Απριλίου 2019 από fusionakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 2 minutes ago, Jazzjoker said: Όποιος παραβιάζει τους κανόνες προτείνω να τον καταραστεί σύσσωμη η κοινότητα να μην μπορεί να γράψει τίποτα από μουσική παρά μόνο instrumental & solo. Σωστός, εγώ λέω να φάει και μπαν από το youtube. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Μέγας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 15 minutes ago, Jazzjoker said: Όποιος παραβιάζει τους κανόνες προτείνω να τον καταραστεί σύσσωμη η κοινότητα να μην μπορεί να γράψει τίποτα από μουσική παρά μόνο instrumental & solo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε EDIT: Πήγα να βάλω "χαχα" στον Μιχάλη και .... "Sorry, you cannot add any more reactions today" μου εμφανίστηκε στην οθόνη, κι έτσι δεν μπορώ να βάλω άλλα likes. Είναι οι νέοι κανόνες Φιούζιε. "ένα ΧαΧα ανά post" "Κανείς δεν μπορεί να ποστάρει ΧαΧα αν δεν έχει ποστάρει άλλος πριν (δύο σερί ΧαΧα απαγορεύονται) εκτός αν οι συμμετέχοντες, του το επιτρέψουν." ΧαΧα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 17 minutes ago, Jazzjoker said: Όποιος παραβιάζει τους κανόνες προτείνω να τον καταραστεί σύσσωμη η κοινότητα να μην μπορεί να γράψει τίποτα από μουσική παρά μόνο instrumental & solo. Εγω που δεν μπορω να τα γραψω ουτε αυτα, να ανεβαζω μεταφρασμενα μπας και πιασει η καταρα...? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση