Haris Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gvour είπε Εκεινη την εποχη μου αρεσαν πολυ(τα δυο πρωτα τους)πριν αρχισουν να παραξαινουν το μαλλι. Δισκάρες (περί των Def Leppard o λόγος). Μετά, τα παιδιά από το Sheffield την είδαν παιδιά απ' το LA και, παρότι χέστηκαν στο τάληρο, η μουσική τους έχασε αρκετούς πόντους. Αλλά βγήκα εκτός θέματος. Ξαναμπαίνω με εγχώριους νεοκλασικούς: Επεξεργασμένο 15 Απριλίου 2019 από Haris 2 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Εγώ πάλι, μένω στα παλιά και καλά blues. Γκρούβα κι άγιος ο θεός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Tο original δεν το βρήκα στο tube. Μου αρέσει όμως ο κοντός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Tamtam said: Εγώ πάλι, μένω στα παλιά και καλά blues. Αν διάβαζες και λίγο τους κανονισμούς του παιγνιδιού ..... "ένα κομμάτι ανά post" "Κανείς δεν μπορεί να ποστάρει αν δεν έχει ποστάρει άλλος πριν (δύο σερί ποσταρίσματα απαγορεύονται) εκτός αν οι συμμετέχοντες του το επιτρέψουν." Επεξεργασμένο 15 Απριλίου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Θενκς φίλε Φάσιον! Μου έκανες σκαλοπατάκι για να μην ποστάρω δύο κολλητά. Πάλι διασκευή, από τον μεγάλο Fats... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αν διάβαζες και λίγο τους κανονισμούς του παιγνιδιού ..... "ένα κομμάτι ανά post" "Κανείς δεν μπορεί να ποστάρει αν δεν έχει ποστάρει άλλος πριν (δύο σερί ποσταρίσματα απαγορεύονται) εκτός αν οι συμμετέχοντες του το επιτρέψουν." Μοιράζεις ντισκαλιφιέ σήμερις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο VangelisV μετά το απογευματινό ντεμαράζ, οδηγεί την κούρσα με σταθερό γκαλοπάρισμα. EDIT: Πήγα να βάλω "χαχα" στον Μιχάλη και .... "Sorry, you cannot add any more reactions today" μου εμφανίστηκε στην οθόνη, κι έτσι δεν μπορώ να βάλω άλλα likes. Επεξεργασμένο 15 Απριλίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Το αν έχει ποστάρει άλλος πριν αφορά μόνο τραγούδι ή και οτιδήποτε άλλο ποστάρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση