cos_dr Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ναι ρε μάστορα, αλλά τι μουσική? Πες μας ανά περίπτωση γυναίκας και στάσης. Τώρα θα ξαπλάρω φιλε γιατι το πρωί έχω κρίσιμη μέρα και άμα δεν τα πάω καλά θα μου κάνουν εμένα στάσεις. χαχαχαχαχαχαχα Άλλη μέρα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Just now, cigaret13 said: Για ελεύθερους με σχέση μιας εβδομάδας, ενός μηνός, ενός χρόνου...; Για παντρεμένους ενός μηνός, ενός χρόνου, είκοσι+ χρόνων...; Όλα είναι σχετικά! Ήμανε σίγουρος ότι θα ερχόσουν με απορίες, γιατί το θέμα σε καίει. Δώσε τώρα κι εσύ πόνο ανά περίπτωση. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε Τώρα θα ξαπλάρω φιλε γιατι το πρωί έχω κρίσιμη μέρα και άμα δεν τα πάω καλά θα μου κάνουν εμένα στάσεις. χαχαχαχαχαχαχα Άλλη μέρα. στο καλυτερο μας εκοψες..σαν σοφτ πορν ενα πραμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 εχω απορια.. Αν ειναι γεννημενη 1960 - 1975 ..φανταζομαι μονο με Beatles ή Υes θα δουμε κοκο σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Νταξ, μας ξεφτιλησε εμας τους ηλικιωμενοι το θεμα...ας ειναι... Για τα γεροντια σαν εμενα, οταν ημαστε νιοι, ο απολυτος κυριαρχος στο θεμα υπο συζητηση ητο ο Barry White... Αλλα αν θελετε την επιλογη μου , να προτεινω το ακολουθο -για ευνοητους λογους...αλλα και γιατι ρε αδελφε καποτε χρειαζεται και περισσοτερος χρονος, να κατι τα προκαταρκτικα, να και ο ερωτας λιγακι, τι, αντε τρυπησες και γεια; 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, cigaret13 είπε Για ελεύθερους με σχέση μιας εβδομάδας, ενός μηνός, ενός χρόνου...; Για παντρεμένους ενός μηνός, ενός χρόνου, είκοσι+ χρόνων...; Όλα είναι σχετικά! αν είσαι παντρεμένος 20 χρόνια δεν βάζεις μουσική βάζεις πλυντήριο φίλος... 7 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Βάλε Marvin Gaye κ άστο να παιζει 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση