stavros_d80 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όταν είστε με το έτερον ήμισυ τι μουσική βάζετε κατα την πράξη (πριν & μετά) ελληνιστί. Δεν χρειάζεται να είναι δέκα albums ακριβώς μπορεί να είναι περισότερα ή λιγότερα, όπως επίσης μπορεί να μην είναι ολόκληρα albums να είναι μεμονωμένα κομάτια ή playlists από youtube ήχοι βροχής, περιστεριών, φώκιας ή οτιδήποτε άλλο.... όπως τη βρίσκει ο καθένας. Παραθέτω το top 10 δικό μου κατά σειρά πιο πολυπαιγμένων. 1. ENIGMA-MCMXC (limited edition) 2. SADE- BEST OF 3. KENNY G - GREATES HITS 4. MILES DAVIS - KIND OF BLUE 5.CAFE DEL MAR (VARIOUS VOL) 6. MAGGIE REILLY- ECHOES 7. PORTISHEAD - DUMMY 8. COLDPLAY- PARACHUTES 9. PINK FLOYD - PULSE (CD1+CD2) 10. ALL WOMEN (VARIOUS VOL) Επεξεργασμένο 14 Απριλίου 2019 από stavros_d80 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Θυμησε μου τι ειναι η "πραξη" διοτι εχω ξεχασει! 2 7 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Θυμησε μου τι ειναι η "πραξη" διοτι εχω ξεχασει! 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Antonio Carlos Jobim Bryan Ferry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 αυτο .....εχει ωραιο ρυθμο κ σωστο τεμπο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 5 minutes ago, stavros_d80 said: Ααα μαλιστα. Θυμηθηκα! Καθε φορα επεφτα στο πρωτο της λιστας. Δεν καταφερα ποτε να προχωρησω παρακατω... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 4 minutes ago, vagelism said: αυτο .....εχει ωραιο ρυθμο κ σωστο τεμπο Κάποιος πρέπει να φτιάξει ενα τέτοιο σεξουλιάρικο βίντεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Συνήθως μέχρι την πράξη είμαι λιώμα και βάζω αυτό που ξεκαθαρίζει τα πράγματα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Νομίζω ότι εξαρτάται από το με ποιον/ποιαν (πας να) το κάνεις, όχι; Είχα ένα ντράμερ κάποτε που όταν έπαιρνε κάποια με το αυτοκίνητο - είτε από σκυλάδικο είτε από κλαμπ, στο αμάξι έπαιζε Fausto Papetti. Ο ίδιος ήταν ροκάς υποτίθεται το τομάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Tamtam είπε Νομίζω ότι εξαρτάται από το με ποιον/ποιαν (πας να) το κάνεις, όχι; Είχα ένα ντράμερ κάποτε που όταν έπαιρνε κάποια με το αυτοκίνητο - είτε από σκυλάδικο είτε από κλαμπ, στο αμάξι έπαιζε Fausto Papetti. Ο ίδιος ήταν ροκάς υποτίθεται το τομάρι. και οι ροκαδες πρεπει με καποιο τροπο..να μπουν " στο Mood.." Ti να εβαζε στο κοριτσι? Μotorhead η κανα 666 The number of the beast? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση