dimsonic Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 θα ήθελα να ξέρω αν δεν υπήρχαν τύποι σαν τον Steve τι θα έκαναν τα παιδιά του στυλ του mayer με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 Φρέσκο, σπαρταράει αντάξιο του παρελθόντος τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2019 1 its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, sharpshooter είπε Φρέσκο, σπαρταράει αντάξιο του παρελθόντος τους Το άκουσα κι εγώ. Φοβερό "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 να δεις που με αυτους θα αρχισουμε να ξανακουμε μεταλ στα γεραματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 Εσείς να ακούτε ο’τι θέλετε εγώ στα γεράματα με βρίσκω εκεί που ξεκίνησα 2 rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις