gvour Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 Just now, fusiongtr said: Κι ένα ξεχασμένο Aξεχαστο θα ελεγα καλυτερα παλικαρι μου. Δισκαρα. Κριμα που κρατησαν τοσο λιγο. Το αγαπημενο μου απο τον δισκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, gvour said: Aξεχαστο θα ελεγα καλυτερα παλικαρι μου. Δισκαρα. Κριμα που κρατησαν τοσο λιγο. Το αγαπημενο μου απο τον δισκο. Ακόμα ξύπνιος? Εκτελεσάρα. A shredder in disguise. Επεξεργασμένο 7 Αυγούστου 2019 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αδερφε μου,ξυπνιος Παντως στο δικο μου μυαλο και ψυχη ο Μουρ ηταν και θα ειναι ροκ κιθαριστας. Ακομα και οταν επαιζε τα μπλουζ. Ο λογος ειναι οτι μεγαλωσα με ολα αυτα που εβαλε ο Ρεμπελ και διπλα στο Corridors η το Victims και το Wild frontier δεν μπορω να βαλω τιποτα.Οσο κι αν το θελω.Ειμαι κολλημενος και το παραδεχομαι. Για αυτο και οταν εμαθα οτι θα βγαλει χαρντ δισκο με Ιρλανδεζικα στοιχεια γουσταρα οσο τιποτε αλλο.Δεν προλαβε ομως.... Η οποτε εκανε πραγματα σαν το αποκατω με την τεραστια ριφφαρα,εδινα τα ρεστα μου. Επεξεργασμένο 7 Αυγούστου 2019 από gvour 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Φανταστικό EP. Από τις καλύτερες κιθαριστικά δουλειές του ψηλού. Ο Gary ήταν πραγματικά σπουδαίος, από τους πολύ λίγους. Κρίμα που δεν πρόλαβα να τον δω live... Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2019 από BillTrantos 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Θρησκευτικά.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Gary Moore: ο Σαραβάκος της κιθάρας. Σπουδαίος παίκτης. Απίστευτο τσαγανό. Αll time favourite πανηγυρισμός (μετά του Hugo Sanchez) Αυτό άκουγα πριν λίγο πάντως... Έρως η Tina Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2019 από Πνοή και Νύξη 3 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 6 hours ago, Πνοή και Νύξη said: Gary Moore: ο Σαραβάκος της κιθάρας. Σπουδαίος παίκτης. Ε ναι.Και μοιαζανε και φατσικα πιο παλια. 6 hours ago, Πνοή και Νύξη said: Έρως η Tina Ξανα ναι. Προχτες στη μινι νοιζομαζωξη λεγαμε αυτο ακριβως με τον ΣΦ. Και οι μπασογραμες της σχεδον παντα μεγαλοφυεις και με τοση μουσικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Μιας που πιάσαμε ΤΟΝ Moore τις προάλλες, πετάω και έναν άλλο Moore. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Phil Cambell outro solo σεμινάριο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις