sharpshooter Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Uncle Ted πιο Rock δε γίνεται !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 40 minutes ago, sharpshooter said: Uncle Ted πιο Rock δε γίνεται !!! Oλος ο πρωτος ειναι δισκαρα. Tρελος ο Τεντ,για δεσιμο,αλλα εχει γραψει κατι ριφφαρες οπως η αποπανω. Η η αποκατω απο το ιδιο αλμπουμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έτσι, δώστε πόνο! Είναι κι αυτό το chorus .... Επεξεργασμένο 6 Αυγούστου 2019 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Just now, fusiongtr said: Έτσι, δώστε πόνο! Eδωκα. Να δωκω ομως λιγο ακομα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 4 minutes ago, gvour said: Eδωκα. Να δωκω ομως λιγο ακομα. Μου μάμησες την ψυχολογία τώρα ρε αδερφούλη. Αυτό είναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ. Ίσως κάποτες .... ποιος ξέρει ... 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Αφού πιάσαμε τον τιτάνα... 4 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Πάρτε κι άλλα .... Νομίζω ότι δεν θα φτάσει η τσικουδιά τελικά. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Just now, fusiongtr said: Μου μάμησες την ψυχολογία τώρα ρε αδερφούλη. Ενω εσυ μας αφησες παλικαρι μου? Ανατριχιασα με το σολο,παλι. O ανθρωπος δεν εκανε αστεια,επαιζε. Και εννοουσε καθε νοτα,σα να ηταν η τελευταια του. Just now, fusiongtr said: Just now, fusiongtr said: Νομίζω ότι δεν θα φτάσει η τσικουδιά τελικά. Σιγουρο. Επεξεργασμένο 6 Αυγούστου 2019 από gvour 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Πω ρε με πήραν τα ζουμιά με την πενιά. Τι να πω! Εις το επανειδείν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2019 Just now, fusiongtr said: Πω ρε με πήραν τα ζουμιά με την πενιά. Τι να πω! Εις το επανειδείν. Eχεις ακομα πολυ καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις