ex-VangelisV Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα, σχεδόν άψογη διασκευή, μέχρι τη στιγμή που μπαίνει το σόλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Τι να πω, λαηβ εμπειρία ζωής κλονίστηκαν πολλά "πιστεύω" όσον αφορά ψηφιακός vs αναλογικός εξοπλισμός . Τεράστια τα επιτεύγματα και ηχάρα σε όλους όσους έχω δει με kemper , αλλά αυτό το πράμα δεν τον νιώθεις εύκολα . Οστικό κύμα μπροστά στο κάγκελο 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 14 hours ago, VangelisV said: Πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα, σχεδόν άψογη διασκευή, μέχρι τη στιγμή που μπαίνει το σόλο Οπως τα λες. Και παρα το οτι δεν ειμαι πολυ φαν του Πειτζ σολιστικα,ειναι τοσο ωραιο το σολο στο οριτζιναλ που 10 νοτες να αλλαξεις και να το προσσεγγισεις και λιγο περιεργα παικτικα και ηχητικα,το ....σες. Περα απο αυτο παντως,πολυ ωραιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 H ιστορια εχει ως εξης... Θα ηταν 1993 -94 στο τοτε Jeronimo Groovy καναλι- ειδα αυτο το κλιπ. Εκτος οτι επαθα πλακα απο τον συνολικο ηχο της μπαντας..νομιζα οτι στα τυμπανα ηταν ο Dennis Chambers. Βρηκα κ αγορασα ενα διπλο cd τους [Live at red rocks.} 25 χρονια μετα εξακολουθω να ειμαι fan και να τους γουσταρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 η πιο ντοπα γκαραζόμπαντα στο γαλαξια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 No orange amps were harmed in the making of this song "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, gvour είπε Οπως τα λες. Και παρα το οτι δεν ειμαι πολυ φαν του Πειτζ σολιστικα,ειναι τοσο ωραιο το σολο στο οριτζιναλ που 10 νοτες να αλλαξεις και να το προσσεγγισεις και λιγο περιεργα παικτικα και ηχητικα,το ....σες. Περα απο αυτο παντως,πολυ ωραιο. Δε με πείραξε τόσο το διαφορετικό σόλο, αλλά τα φάλτσα bends, σηκώματα ότι να ναι, φράσεις χαμηλού κιθαριστικού επιπέδου. Μου φαίνεται σαν one take η δουλειά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ηχογραφήθηκαν κάμποσα σόλο και αυτό ήταν το καλύτερο για να μπει στο δίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Αρρώστια 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 17 Απριλίου 2019 από vagelism 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις