ex-VangelisV Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 NWOBHM Fast version Slow version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Just now, VangelisV said: NWOBHM Tι διαμανταρες υπαρχουν στο NWOBHM. Και ποσες καλές μπαντες που αρχισαν και τελειωσαν ουσιαστικα εκεινη την περιοδο. Πολυ μου αρεσει αυτος ο raw ηχος χωρις ....παριες και τζανταλα. Ειχα ακουσει την πρωτη αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει και αργη βερσ η οποια σκοτωνει,ακομα πιο ωραια. Nα βαλω ενα απο τα αγαπημενα μου.Και δεν το συζηταμε ο Bruce Bruce(ο μετεπειτα Dickinson) ειναι σπουδαιος αλλα αυτη εδω η εκτελεση με τον Nicky Moore,"κοβει": Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, gvour είπε Ειχα ακουσει την πρωτη αλλα δεν ηξερα οτι υπαρχει και αργη βερσ η οποια σκοτωνει,ακομα πιο ωραια. κι εγώ δεν την ήξερα αλλά μου αρέσει η γρήγορη 25 λεπτά πριν, gvour είπε Tι διαμανταρες υπαρχουν στο NWOBHM Όρεξη να 'χεις να ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 O κοντός στα νιάτα του πριν αποκτήσει το James τραγουδούσε και ροκενρολ. Εδώ σε μια διασκευή σε κομμάτι των The Clovers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Aπο τα πιο αγαπημενα μου κομματια του Sting..{και οχι για την σολαρα που παιρνει ο Ομαρ...} Μια τετοια μελωδια μονο ο Sting θα μπορουσε να γραψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) @VangelisVΜιάς και έβαλες τη φωνάρα,εδώ, σε μια κομματάρα με τους elf. Επεξεργασμένο 12 Ιουνίου 2019 από Αετός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2019 Riffάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2019 Joni....η Chaka? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις