TamTam Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Δεν βλέπω συνάφεια, μπορεί ως προς το μακρόσυρτο "ειρωνικοειδές" με τα ελαφριά σύμφωνα? Δεν ξερω γιατί όμως. Και γιατί όχι? Δεν ξέρω, αλλά τους αδικεί αυτή η ερμηνεία. Ελπίζω να του το πουν κι άλλοι, να τραγουδάει πιο φυσικά. Σε φάσεις θυμίζει Παυλίδη, Αγγελάκα, Φρούτα του Δάσους , γενικά... Σαλονίκη. Edit: τα φαλσέτα και το "ειρωνικόειδές" όπως το λες, θυμίζουν Μούτση! (μπλιαχ) Εδώ ας πούμε είναι καλύτερος (μου αρέσει πιο πολύ). Και μου αρέσει και το κομμάτι , ξέρουν τι κάνουν αναλόγως με τη σύνθεση κάθε φορά. Επεξεργασμένο 15 Απριλίου 2019 από Tamtam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Νεάπολλη σίτι και σας )@*#%!! το σπίτι ρε. Έτσι μιλάμε αφού εδώ, πώς θέτε να τραγουδάμε? Οκ, σοβαρά τώρα, είναι θέμα ροής της, απροκάλυπτα και δύσκολα, ανοιχτόστομης και μεγαλόστομης ελληνικής εκφοράς και προφοράς γλώσσας. Όλοι αυτοί που είπες +Nastas/Xaxakes, Μάσκες, Μωρά στη Φωτιά αλλά και "Αθηνέζοι" της ροκ ή της hip hop σκηνής ρολάρουν τη γλώσσα αλλιώς όταν την αλλοιώνουν ελαφρά. Παρ' όλα αυτά, βρίσκω συνάφεια και με το αρκετά ειρωνικό ύφος των στίχων του. Δεν με χαλάει καθόλου. Νομίζω δεν θα μου άρεσε αλλιώς. Μπορεί και να μου άρεσε όμως, δεν ξέρω. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 37 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Νεάπολλη σίτι και σας )@*#%!! το σπίτι ρε. Έτσι μιλάμε αφού εδώ, πώς θέτε να τραγουδάμε? Οκ, σοβαρά τώρα, είναι θέμα ροής της, απροκάλυπτα και δύσκολα, ανοιχτόστομης και μεγαλόστομης ελληνικής εκφοράς και προφοράς γλώσσας. Όλοι αυτοί που είπες +Nastas/Xaxakes, Μάσκες, Μωρά στη Φωτιά αλλά και "Αθηνέζοι" της ροκ ή της hip hop σκηνής ρολάρουν τη γλώσσα αλλιώς όταν την αλλοιώνουν ελαφρά. Παρ' όλα αυτά, βρίσκω συνάφεια και με το αρκετά ειρωνικό ύφος των στίχων του. Δεν με χαλάει καθόλου. Νομίζω δεν θα μου άρεσε αλλιώς. Μπορεί και να μου άρεσε όμως, δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Απλα ΘΕΑ... Επεξεργασμένο 15 Απριλίου 2019 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Πνοή και Νύξη είπε Ωραια μπαντα και φοβερος ο Τζινγκοβιτς (την Jaguar εγω του την εχω πουλησει ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Σήμεραααα More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Όλοι στίς κάλτσες! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις