Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Όταν ακόμα θέλανε να αποδείξουνε τι μπορούν να κάνουν... Kick ass Performance, από την καλύτερη Live μπάντα. Turbo στον κ#$% λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 3 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Ωραία μπάντα! Γιατί όμως τραγουδάει σαν τον Πουλικάκο στο "Σουπερμάρκετ"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Tamtam είπε Γιατί όμως τραγουδάει σαν τον Πουλικάκο στο "Σουπερμάρκετ" Δεν βλέπω συνάφεια, μπορεί ως προς το μακρόσυρτο "ειρωνικοειδές" με τα ελαφριά σύμφωνα? Δεν ξερω γιατί όμως. Και γιατί όχι? Επεξεργασμένο 15 Απριλίου 2019 από Πνοή και Νύξη Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις