fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 2 hours ago, cigaret13 said: Ιδιωτικής χρήσης.... ΙΧ.... είναι αυτό το τόπικ; Κι εγώ όταν το πρωτοείδα, νόμιζα ότι εννοεί "τι μουσική ακούτε τώρα στο αυτοκίνητο". 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Ο τυπος εχει φωναρα.... 2 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, vagelism είπε Αν κ εχουν κανει ωραιες διασκευες,η συγκεκριμενη δεν μου πολυαρεσε φωνητικα!ειναι κ λατρεμενο μου τραγουδι κ ειμαι λιγο ευαισθητος! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 ισως ο καλυτερος ηχος των Tool σε live video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 You're the outcast, you're the underclassBut you don't care, because you're living fast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Την συγκεκριμενη Performance ..οσες φορες κι αν την ποσταρουμε στο Νοιζ...νομιζω ειναι λιγες. Τι ωραια φαση!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις