fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2019 Ένα φοβερό κομμάτι από μια απίθανη μπάντα. ScoLoHoFo, η μπάντα, από τα αρχικά των μελών της. John Scofield: κιθάρα Joe Lovano: τενόρο και σοπράνο σαξ Dave Holland: μπάσο Al Foster: τύμπανα Η σύνθεση είναι του Dave Holland. 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2019 ερωτεύτηκα Βαγγέλ' μ'... πως μου είχε ξεφύγει αυτή η υπερβατικά των ονείρων μου κινούμενη, εκφραστική τελειότητα?... thanx! ΥΓ. Oscar μου θα σ απατήσω στα γεράματα... 4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2019 20 minutes ago, npap said: Oscar μου θα σ απατήσω στα γεράματα... Εγώ πάντως θα μείνω στον αγαπημένο μου Ritchie. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2019 Αγγελάκα γίγαντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 o Weckl ΔΕΝ παιζει σε αυτο το βιδεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 Το έχω στο repeat εδω και κάνα μισάωρο, δεν χορταίνω την καλοκαιρινή του κιθάρα! I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις