sharpshooter Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbrain Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 29 Αυγούστου 2019 από bluesbrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Αυτό μάλιστα! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, BillTrantos είπε Αυτό μάλιστα! 15 λεπτα...τα ιδια κ τα ιδια.. Εκατσα κ το ακουσα μεχρι το τελος..αλλα δεν ακουσα παρα τις ιδιες τετριμμενες ιδεες. Να φανταστεις οτι ειμαι fan... Ισως αν ημουν στη συναυλια κ ειχα πιει 32 μπυρες να μου αρεσε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, vagelism είπε 15 λεπτα...τα ιδια κ τα ιδια.. Εκατσα κ το ακουσα μεχρι το τελος..αλλα δεν ακουσα παρα τις ιδιες τετριμμενες ιδεες. Να φανταστεις οτι ειμαι fan... Ισως αν ημουν στη συναυλια κ ειχα πιει 32 μπυρες να μου αρεσε.. Ήταν το μόνο που μου άρεσε από το δίσκο μαζί με το παρακάτω. Και δεν είμαι φαν χαχα More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 βασικά εδώ είμαστε για ανατριχίλες . Και δεν είμαι μεγάλος φαν τους αλλά ώρες ώρες με εντυπωσιάζουν "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ίσως το μεγαλύτερο trance hit 3,30 ανοίγει η ψυχή μου Επεξεργασμένο 30 Αυγούστου 2019 από sharpshooter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις