ex-VangelisV Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 αγαπημενος του Dim απο την 1η στιγμη. Ωραιο groove. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, VangelisV είπε Bαγγελη αν γουσταρεις Faith τσεκαρε αυτους.. Θεωρω οτι ειναι πολυ επηρεασμενοι απο Faith no more. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, vagelism είπε Bαγγελη αν γουσταρεις Faith τσεκαρε αυτους.. Θεωρω οτι ειναι πολυ επηρεασμενοι απο Faith no more. Δεν έχω εντρυφήσει, 2-3 κομμάτια τους "τα γνωστά" ξέρω. Αλλά και αυτοί που έβαλες είχαν ενδιαφέρον. Από μπάντα του Patton το τελευταίο που είχα ακούσει ήταν αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 EDIT ρε αθεόφοβοι, ποστάρετε το link της κοινοποίησης από το κάθε video... έχω βαρεθεί να σας τα διορθώνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FuzzYesPls Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις