Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Με αφορμή το "Mark For Life "The First Riff" Medley" to riff του @yameth .......μου θυμισε αυτό. Αρχές του 1990, εγώ και οι άλλοι 15χρονοι (τότε) φίλοι μου να περφομάρουμε σε live μας (τρομάρα μας ) το εν λόγω τραγούδι. Πέτρινα χρόνια...για να πάρουμε κιθαρα, λέγαμε τα κάλαντα για μια πενταετία πριν, και μαζευαμε ό,τι μας έδιναν Πασχα και Χριστούγεννα Μιλάμε για επαρχία Κοζάνης το 1990.......και για VHS rip (οπότε κατανόηση με τον ήχο και την εικόνα) Δεν λέω, είχαμε θράσος , αλλά είχε και fun η όλη φάση. Ενα sneak peek 7 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Ωραια χρονια! Πολυ καλοι ησασταν και με καλο ηχο! 6 minutes ago, LK said: και για VHS rip (οπότε κατανόηση με τον ήχο και την εικόνα) Παντως, ανωτερη ποιοτητα ηχου εχεις σε σχεση με τις δικες μου ηχογραφησεις, που ειμαι και ψηφιακες 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Ελπίζω να μην ήσουν ο ντράμερ. Η υπόλοιπη μπάντα γαζώνει, ωραίο μπάσο και το στυλ με τη λευκή Strat απαράμιλλο και σέξι (if you're gonna do it, do it right) . Το δε βιμπράτο είναι Kossoff. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Όχι εγώ ήμΑν ο τερμα δεξιά , με την μαυρη κιθαρα (Yamaha SE112), αλλά με αδίκησε ο καμερα μαν (αν και ήταν αυτός που καθόμασταν στο θρανίo μαζι) στο συγκεκριμένο Track (δεν είχα πολλά πλάνα ) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 30 minutes ago, LK said: Μιλάμε για επαρχία Κοζάνης το 1990.......και για VHS rip (οπότε κατανόηση με τον ήχο και την εικόνα) Δεν λέω, είχαμε θράσος , αλλά είχε και fun η όλη φάση. Ενα sneak peek σε betamax βγαίνει? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 1 minute ago, dimsonic said: σε betamax βγαίνει? super Beta! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 θέλω ένα με αυτόγραφο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, LK είπε Όχι εγώ ήμΑν ο τερμα δεξιά , με την μαυρη κιθαρα (Yamaha SE112), αλλά με αδίκησε ο καμερα μαν (αν και ήταν αυτός που καθόμασταν στο θρανίo μαζι) στο συγκεκριμένο Track (δεν είχα πολλά πλάνα ) Πωωω... ρε φίλε, φίλος να σου τύχει! Σε εξαφάνισε. Υπάρχει κάποιο ποσοστό της μπάντας εν ενεργεία; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 1 hour ago, yameth said: Πωωω... ρε φίλε, φίλος να σου τύχει! Σε εξαφάνισε. Υπάρχει κάποιο ποσοστό της μπάντας εν ενεργεία; Εχω πλάνα δεν πειράζει..εινα 45 λεπτα κονσέρτο. Άσε που εδω που τα λεμε στο συγκεκριμένο σημείο σωστά ήταν τα πλάνα και 2 the point. Όλοι στα home studios μας πλεον. Αν τύχει να βρεθουμε ποτε ...δηλαδη μια φορα την πενταετία. ..και μάλιστα πότε ολοι μαζι (αυτο δεν ετυχε ποτε-ειμαστε και σε αλλες πόλεις) . ξερεις λεμε τα γνωστά για re union ... .αλλα ολοι βαθιά μεσα μας ξερουμε πως ειναι λογια του καφέ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 πληρώνω για ενα ρε ουνιον στον μυλον. Θα παρω τον 13σιγαρεττον και θα έρθουμε να μπιζαρουμε 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση