dimsonic Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 2 minutes ago, killbill said: Ευχαριστώ για τα φώτα σας! Μανώλη, ναι είπα δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, αλλά το να αλλάζω τον τόνο στην μουσική, μου είναι πολύ σύνηθες και δεν θα το χαρακτήριζα ως μια σπάνια και εξειδικευμένη απαίτηση! Θα δοκιμάσω τον τρόπο που μου είπες με το midi! Ευχαριστώ πράγματα με midi τα κάνεις ό,τι θες. Το Pitch είναι για audio clips. όχι midi με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 57 λεπτά πριν, killbill είπε ...το να αλλάζω τον τόνο στην μουσική, μου είναι πολύ σύνηθες και δεν θα το χαρακτήριζα ως μια σπάνια και εξειδικευμένη απαίτηση!... Συμφωνώ. Όταν όμως πρόκειται για αλλαγή τόνου σε audio αρχείο, τα πράγματα δεν είναι πάντα και τόσο ρόδινα. Ειδικά δε εάν πρόκειται για vocals όπου εκεί οι χροιές θα σε προδώσουν. Εκεί ακριβώς ξεκινούν οι ιδιαίτερες απαιτήσεις. Να λες ευτυχώς που έχεις να κάνεις με keyboards, όπου το Midi στην προκειμένη περίπτωση θα σου φανεί χρήσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 15 minutes ago, Μανώλης Χναράκης said: Να λες ευτυχώς που έχεις να κάνεις με keyboards, όπου το Midi στην προκειμένη περίπτωση θα σου φανεί χρήσιμο. Το βράδυ στην προσευχή μου κάνω και μια αναφορά στο midi να το έχει καλά ο θεούλης 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 55 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε Το βράδυ στην προσευχή μου κάνω και μια αναφορά στο midi να το έχει καλά ο θεούλης Αμήν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Γιαυτο σου λεγαμε για midi στο αλλο θεμα. Απο εκει και μετα ενα καλο και οικονομικο software που αλλαζει τονο και ταυχτρητα χωρις να ακουγονται πουλακια ειναι το https://www.seventhstring.com/xscribe/overview.html Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2019 Εναλλακτικά στα δωρεάν αυτό λειτουργεί πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2019 Υπάρχει κάποιο εντελώς FREE plugin για αλλαγή τόνου στη μουσική (όχι για αλλαγή τόνου σε vocals που μάλλον δεν υπάρχει), που να υποστηρίζεται από το Cubase? (το παραπάνω που προτάθηκε είναι trial) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2019 28 minutes ago, killbill said: Υπάρχει κάποιο εντελώς FREE plugin για αλλαγή τόνου στη μουσική (όχι για αλλαγή τόνου σε vocals που μάλλον δεν υπάρχει), που να υποστηρίζεται από το Cubase? (το παραπάνω που προτάθηκε είναι trial) αλλαγη τονου κανει απο μονο του αν καταλαβαινω καλα τι θες να κανεις με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, killbill είπε Υπάρχει κάποιο εντελώς FREE plugin για αλλαγή τόνου στη μουσική (όχι για αλλαγή τόνου σε vocals που μάλλον δεν υπάρχει), που να υποστηρίζεται από το Cubase? (το παραπάνω που προτάθηκε είναι trial) To έχει ήδη αυτό το feature το Cubase. Pitch shift λέγεται Επεξεργασμένο 15 Μαΐου 2019 από VangelisV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, VangelisV είπε To έχει ήδη αυτό το feauture το Cubase. Pitch shift λέγεται Συγνώμη, δεν το διασαφήνισα. Έχω την έκδοση LE που δίδεται μαζί με αγορά προιόντων της Steinberg κλπ, και δεν το έχει αυτό το feature.. https://new.steinberg.net/cubase/compare-editions/ Pitch: μόνο στην έκδοση Pro Pitch correct: Pro/Artist/Elements pitch shift δεν αναγράφει, ίσως έτσι να ονομαζόταν σε παλιότερες εκδόσεις. Πάντως στην LE έκδοση δεν φαίνεται να υποστηρίζεται... Επεξεργασμένο 15 Μαΐου 2019 από killbill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση