theopas Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια καλησπερα!!ειμαι εδω με ενα φιλαρακι μου που ειμαστε στο συγκροτημα και ψαχνουμε να βρουμε φωτο της μεταλλαγμενης strat του matthias jabs...την jabocaster...πλζ χελπ!! :o :D :D :D Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 http://www.harmony-central.com/Events/WNAMM98/Fender/Mathias-Jabs.html Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστω!! :) Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 οι διαφορες με την κλασσικη στρατ ποιες ειναι? :?: Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 με αυτη την κιθαρα εχω ακουσει να παιζει μονο το wind of change.. για καθε τραγουδι εχει αλλη κιθαρα.. να φανταστεις οτι κανει συλογη απο explorer o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ σχεδόν πάντα με explorer τον έχω δει...Σίγουρα πάντως στο 90% των τραγουδιών δεν πιστεύω να είναι απο stratocaster ο ήχος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 στα live αθηνα και θεσ/νικη το wind of change το επαιξε με αυτη την κιθαρα.. το παιδι αυτο εχει την ιδια explorer απο τοτε που εβγαλαν το rock u like μεχρι τωρα και παιζει φοβερα. μονος μαγνητης και μονο volium o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση