cos_dr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Σαν διασκεδαστής καλός είναι...., αλλά μέχρι εκεί! οχι, διαφωνώ. Για εμένα είναι κάτι πολύ παραπάνω ο Σάκης μου. Και στο υποκριτικό τα πήγε καλά. Όσοι δεν την έχουν δει να την δούν. Αξίζει και παίζει καλά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 27 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Χαρακτηριστικά είπα στην κοπέλα μου, το ενθυμούμαι αυτό και με το συμπάθειο αλλά το λέω όπως το είπα. ¨Αν είναι αυτός αδερφή, εγώ είμαι αστροναυτης" Από τότε τον είδα τελείως διαφορετικά. Εγώ πάλι βλέπω ότι βλέπω, και ακούω ότι ακούω. Ο Freddy ήταν "αδελφή" όπως λες, αλλά ήταν και ένα αηδόνι. Ο Νουρέγιεφ ήταν και αυτός σε τέτοια φάση, αλλά ήταν ένα ελάφι. Ο Μάικλ Τζάκσον των Βαλκανίων πάλι είναι ένα άφωνο νευρόσπαστο, και καμία σεξουαλική του επίδοση δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Δεν μας ενδιαφέρουν τα σεξουαλικά κανενός. Παμε παρακάτω. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Ωραιο παιδι. Μεχρι εκει. Προσωπικα δεν με ψηνει ουτε τραγουδιστικα - ουτε χορευτικα ουτε υποκριτικα . Δεν ειναι τυχαιο οτι το Target group του , ειναι γενους θηλυκου και ηλικιας 10-17. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Αυτομπλοκάρομαι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Και θα πω τι βίωσα. Βγήκε εκει και άρχισε να κινείται. Έπαθα πλάκα βλεποντάς τον. "Ρε ήρθα εγω εδω πέρα να κάνω .... και βλέπω να μην κουνιέστε όλοι?" Μα τον Χριστό ρε παιδιά, δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα αλλά μιλάμε φοβήθηκα με το πάθος και αρχισα να χτυπιέμαι και εγώ και φαινεται το είχε προσχεδιασμένο γιατι έβαλε πιο γκάζια Χαρακτηριστικά είπα στην κοπέλα μου ¨Αν είναι αυτός αδερφή, εγώ είμαι αστροναυτης" Από τότε τον είδα τελείως διαφορετικά. Οτι κάνει το κάνει καλά και με πάθος και αυτό βγαίνει. 18 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Για εμένα είναι κάτι πολύ παραπάνω ο Σάκης μου. Εντάξει Κώστα μου το πιάσαμε το υπονοούμενο .... μόνο που είναι παντρεμένος. Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2019 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε οχι, διαφωνώ. Για εμένα είναι κάτι πολύ παραπάνω ο Σάκης μου. Και στο υποκριτικό τα πήγε καλά. Όσοι δεν την έχουν δει να την δούν. Αξίζει και παίζει καλά. Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2019 από vagelism 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, LK είπε Δηλαδή τι εννοείς Φώτη; Οτι, ας πούμε ,δεν θα του πήγαινες να σου φτιάξει την εξάτμιση ; Αισχρολογίες....Και για να σοβαρευτούμε...., την εξάτμιση του Passat μου μόνο σε απόφοιτους Ευκλείδη, της παλιάς σχολής, της καλής! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Eγώ την άποψής μου λέει παιδιά. Εμένα μου άρεσε η ταινία. Και έλεγα τι να κάνω γιατί πάλι δεν νιώθω καλά λόγω ασθένειας. Θα την βάλω τώρα, κάπου την έχω, να συνεχίσω να ψοφολογάω στον καναπέ. Όσο για το παντρεμένος............. Αυτό δεν με πτόησε ποτέ στις γυναίκες. Δύο αρραβώνες και έναν γάμο έχω χαλάσει. Και μάλιστα την παντρεύτηκα εγώ μετά. Τι του έκανα............ χαχαχαχαχαχαχαχα Και άλλες παντρεμένες τώρα........... Τώρα βέβαια με άντρα δεν έχω πάει, αλλά όσο προχωρά το diversity είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα πια. Εδώ οι πρώην Κνίτες λένε ευχαριστώ στους Αμερικανούς και πάνε στην Ανάσταση και κρατάνε λαμπάδα κανοντας τον σταυρό τους............. Προοδεύουν τα πράγματα Γιατί αλλοιώς ........... δόση γιόκ!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δύο λόγια για τον Ρουβά κι από μένα για να κλείσει το θέμα και να πάει στα λυμένα. Ο Ρουβάς είναι Ρονάλντο στυλ. Καλά σωματικά προσόντα (looks, σωματοδομή, κλπ), καλές προδιαγραφές δηλαδή, και πολλή μα πολλή, μα πάρα πολλή δουλειά. Τα βάζει τα γκολάκια του και είναι αρκετά. Μέσι όμως, δεν θα γίνει ποτέ, δεν είναι αυτό που λέμε "καλλιτέχνης", να σου σκάει την ντρίπλα την μαγική, να βάζει την μπάλα στο τσεπάκι του, να την κολλάει με μαρμελάδα στο πόδι, και να την εμφανίζει σε συμπαίκτη του φάτσα με το γκολ κοιτάζοντας αλλού. Να πάει στα απαντημένα παρακαλώ. Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2019 από fusiongtr 3 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση