vagelism Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, VangelisV είπε @vagelism νομίζω είσαι λίγο μπερδεμένος, ποια καριέρα της Βανδή αφού λες ότι έχει χάλια ρεπερτόριο? Το Νοράκι δεν ξέρω τι είναι. παλι εισαι συγκαταβατικος .. Ουτε κουφος ειμαι ουτε μπερδεμενος. Χαλια ρεπερτοριο για τα δικα μου γουστα...αλλα το Rex δεν το γεμιζεις φιλε μου με τα δικα μου γουστα. Η λιστα που παρεθεσα αφορα τις προσωπικες μου εκτιμησεις για αυτους τους τραγουδιστες. Αν ομως σταματησω να εκφραζω προσωπικες αποψεις..και παω στο συνολικο - ειναι ολοι εξαιρετικοι στην δουλεια τους {για αυτο κ υπαρχουν} p.s λιγη προσοχη με τα επιθετα φιλε μου - κουβεντουλα κανουμε. Και δεν τα ξερεις μονο εσυ. Επεξεργασμένο 10 Απριλίου 2019 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Ότι να ναι. Βαριέμαι να συνεχίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, VangelisV είπε Ότι να ναι. Βαριέμαι να συνεχίσω. καλυτερα γιατι περα απο προσωπικες επιθεσεις και εριστικοτητα η επιχειρηματολογια σου εμενα να δεις πως με κανει κ βαριεμαι. καλη συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sharpshooter είπε Ακριβώς ότι λέει ο superfunk. Το προϊόν καθορίζεται από τη ζήτηση και μόνο. Ο ιδιαίτερα καλλιεργημένος ελληνικός λαός, απαιτεί αντίστοιχη μουσική επένδυση Οι Rush στη Ελλάδα ή θα διαλυόντουσαν στα 20... ή θα το γύρναγαν σε μπουζουκο-ψυχεδέλεια για τα προς τo ζην Έχω γνωστό κοντινό πρόσωπο, συνθέτη/παραγωγό με αμέτρητες τεράστιες επιτυχίες λαϊκές και σκυλαδικές. Όσο έγραφε "κανονική" ποιοτική μουσική τα άκουγε μόνος του, μετά την αναγκαστική στροφή στην "ποιότητα" έκανε χρυσούς δίσκους και radio hits σε όλα τα 80s και 90s. Αυτο ειναι το καλυτερο τραγουδι του 2018 ,εχει ακριβως 8.314 HITS (τα 314 ειναι δικα μου...) και μια και μιλαμε για ΤΑΛΕΝΤΑ και ΦΩΝΕΣ μιλαμε για ΤΟ ταλεντο και ΤΗΝ φωνη αΦτο ινε το ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ τραγουδι του 2018 εχει 18.000.000 hits θετε τιποτα αλλο? Επεξεργασμένο 10 Απριλίου 2019 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αυτο ειναι το καλυτερο τραγουδι του 2018 ,εχει ακριβως 8.314 HITS (τα 314 ειναι δικα μου...) και μια και μιλαμε για ΤΑΛΕΝΤΑ και ΦΩΝΕΣ μιλαμε για ΤΟ ταλεντο και ΤΗΝ φωνη αΦτο ινε το ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ τραγουδι του 2018 εχει 18.000.000 hits θετε τιποτα αλλο? και φυσικα η Κατερινα δεν ειναι νεα... ειναι στο ρανταρ μου εδω κ 20 χρονια.. απο αυτο {σε σκηνοθ Λανθιμου} 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, vagelism είπε και φυσικα η Κατερινα δεν ειναι νεα... ειναι στο ρανταρ μου εδω κ 20 χρονια.. Το οτι δεν ειναι η δημοφιλεστερη τραγουδιστρια καλλιτεχνης στην Ελλαδα εδω και...20 χρονια απλα αποδεικνύει το επιπεδο της μεσης αισθητικης της χωρας...... Επεξεργασμένο 10 Απριλίου 2019 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, Superfunk είπε Το οτι δεν ειναι η δημοφιλεστερη τραγουδιστρια καλλιτεχνης στην Ελλαδα εδω και...20 χρονια απλα αποδεικνύει το επιπεδο της μεσης αισθητικης της χωρας...... Το Ρινάκι έχει απλά μια καλή φωνούλα αφού δε γεμίζει το Ρεξ. Όταν φτάσει να κάνει καριέρα σαν τη Βανδή έλα να τα ξαναπούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Το οτι δεν ειναι η δημοφιλεστερη τραγουδιστρια καλλιτεχνης στην Ελλαδα εδω και...20 χρονια απλα αποδεικνύει το επιπεδο της μεσης αισθητικης της χωρας...... Eιμαστε τσιφτετελοχωρα κ το ξερεις. Οποιος επιλεγει αλλο χωρο απλα δεν ειναι αρκετος καλος. Τι να πουμε για την Μαντω? Οι φωνητικες δυνατοτητες της Αλεξιας? Εχουν περασει εξαιρετικες φωνες απο την Ελλαδα που απλα δεν...λογω μουσικων ..αποψεων. Εγω θα ειμαι χαρουμενος αν η Κατερινα {με αυτο το ρεπερτοριο} ..βρηκε τον κοσμο της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Ας μη το παιδεύουμε πολύ το πράμα, ποιότητα και Έλληνας δεν πάνε μαζί. Η Κατερίνα είναι φοβερή αλλά θα τη φάει και αυτήν η μαρμάγκα, εκτός και αν το γυρίσει σε σκυλοπόπ πεταξει και λίγο κώλο και πάει μόνο του μετά Εδώ βασικά αν δεν είχε τα αρχαία και τα νησιά που είναι πόλος έλξης τουριστών, δημιουργώντας ιδανικό προορισμό για διακοπές, θα είχε πέσει μεγάλη πείνα. Το επίπεδο είναι Βηρυτός και κάτω, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2019 2 minutes ago, vagelism said: Eιμαστε τσιφτετελοχωρα κ το ξερεις. Για τα πανηγύρια είμαστε επιεικώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση