cos_dr Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Είμαι ο εθνικός σας σταρ! (καλέ είσαι! Καλέ είσαι!) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 6 hours ago, manosx said: κάποτε τσακωνόμασταν για Μπετόβεν και Μπίτλς, και τώρα για Ρουβά Ανέκαθεν (τουλάχιστον όσα χρόνια είμαι στο φόρουμ) τσακωνόμαστε για το Ρουβά. Είναι από τα θέματα τζιζ που προκαλούν αντιπαραθέσεις πριν καν τη δεύτερη σελίδα. Άλλα μερικα τέτοια είναι τα κσύλα, η γιουροβύζιον, το έντεχνο, το σκυλάδικο, η ποιότητα, οι Μπιτλς που σωστά ανέφερες και ο Μάλμστην. Είμαι σίγουρος ότι μου ξεφεύγουν αρκετά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 18 minutes ago, Jazzjoker said: . Είμαι σίγουρος ότι μου ξεφεύγουν αρκετά. Cd Vs Vynil Mac vs Pc... Nikon vs Canon Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν διαβάσω τι έχετε γράψει... Με πιάσανε τα γέλια και θυμήθηκα το Σεφερλή Η Ελληνίδα νοικοκυρά βρήκε τον άνθρωπο της νομίζω !!! Αφού διάβασα, να πω και γω ότι ο τύπος ποτέ δεν πούλησε ποιότητα και λοιπά μπαρμπούτσαλα. Φαίνεται ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ, φωνή, σώμα, χορό κλπ. Οπότε respect από μένα μιας και δεν του χάρισε κανένας τίποτα. Τον προτιμάω από κάτι ψευτοέντεχνους σωτήρες, ως Pop πλασαρίστηκε και ποτέ δεν το έπαιξε και τίποτα παραπάνω. Επίσης κάνει τη δουλειά με πιτσιρίκες και νοικοκυρές τέλεια !!! Ποιος ιδιοκτήτης δισκογραφικής δε θα τον ήθελε στο roster του? Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από sharpshooter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Οι μισοί συμαθητές μου πάντως στο γυμνάσιο και το λύκειο έτσι χόρευαν και έτσι τραγουδούσαν. Οσάκις απλά είχε άγνοια κινδύνου και νεύρο (αλλά κυρίως, φάτσα). Κατά τ' άλλα, δούλεψε λίγο λιγότερο ή το ίδιο σκληρά με τον μέσο επαγγελματία μουσικό, τον μέσο οικοδόμο, τον μέσο αγρότη και τον μέσο σερβιτόρο στη βιομηχανία τουρισμού. Δηλαδής ασούμε εντάξ έλεος όταν ακούω αυτό το "δούλεψε σκληρά". Και το άλλο το "αυτοδημιούργητος". Η μουσική που αντιπροσωπεύει δεν διασταυρώθηκε ποτέ με το γούστο μου, ακόμη και το γούστο της "ρηχής πλευράς του εαυτού". 2 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 5 hours ago, Πνοή και Νύξη said: Κατά τ' άλλα, δούλεψε λίγο λιγότερο ή το ίδιο σκληρά με τον μέσο επαγγελματία μουσικό, τον μέσο οικοδόμο, τον μέσο αγρότη και τον μέσο σερβιτόρο στη βιομηχανία τουρισμού. Δηλαδής ασούμε εντάξ έλεος όταν ακούω αυτό το "δούλεψε σκληρά". Και το άλλο το "αυτοδημιούργητος". Μπορει οι επιδοσεις του να ειναι, μεμονομενα, μετριες σε ο,τι κανει, αλλα δεν παυει να ειναι απο τα πρωτα ποπ ονοματα στην Ελλαδα, τελευταια 20+ χρονια. Συνολικα, κατι εχει κανει παραπανω απο μεσο ορο, για να φτασει εκει που ειναι. Εχει κανει σωστες επιλογες ολα αυτα τα χρονια. Σε συνδυασμο με το "δυνατο" πακετο που εχει, τον εφεραν εκει που ειναι. Απολυτα δικαιολογημενα κατ' εμε. Ειναι benchmark. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, gkourmoul1 said: Μπορει οι επιδοσεις του να ειναι, μεμονομενα, μετριες σε ο,τι κανει, αλλα δεν παυει να ειναι απο τα πρωτα ποπ ονοματα στην Ελλαδα, τελευταια 20+ χρονια. Συνολικα, κατι εχει κανει παραπανω απο μεσο ορο, για να φτασει εκει που ειναι. Εχει κανει σωστες επιλογες ολα αυτα τα χρονια. Σε συνδυασμο με το "δυνατο" πακετο που εχει, τον εφεραν εκει που ειναι. Απολυτα δικαιολογημενα κατ' εμε. Ειναι benchmark. Παίζω τρία όργανα και κιθάρα αρκετά καλά, γράφω ωραία riffs που σε κουνάνε και μελωδίες, όμως "δε με ξέρει ούτε η μάνα μου". Ενώ αυτός ο "ατάλαντος" είναι εκεί που είναι, στην κορυφή της ελληνικής μουσικής, με μεγάλη καριέρα, λεφτά κλπ. Απλά πράγματα, το κυνήγησε και το είχε και το ήξερε κιόλας. Εμείς μείναμε με την ποιότητα να τη παίζουμε μεταξύ μας Τι λέει και τι όχι, το αποφασίζει το κοινό. Επεξεργασμένο 8 Απριλίου 2019 από sharpshooter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, sharpshooter είπε Παίζω τρία όργανα και κιθάρα αρκετά καλά, γράφω ωραία riffs που σε κουνάνε και μελωδίες, όμως "δε με ξέρει ούτε η μάνα μου". Ενώ αυτός ο "ατάλαντος" είναι εκεί που είναι, στην κορυφή της ελληνικής μουσικής, με μεγάλη καριέρα, λεφτά κλπ. Απλά πράγματα, το κυνήγησε και το είχε και το ήξερε κιόλας. Εμείς μείναμε με την ποιότητα να τη παίζουμε μεταξύ μας Τι λέει και τι όχι, το αποφασίζει το κοινό. Τα είπες όλα, απλα και κατανοητά. Στα λυμένα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Μπορει οι επιδοσεις του να ειναι, μεμονομενα, μετριες σε ο,τι κανει, αλλα δεν παυει να ειναι απο τα πρωτα ποπ ονοματα στην Ελλαδα, τελευταια 20+ χρονια. Συνολικα, κατι εχει κανει παραπανω απο μεσο ορο, για να φτασει εκει που ειναι. Εχει κανει σωστες επιλογες ολα αυτα τα χρονια. Σε συνδυασμο με το "δυνατο" πακετο που εχει, τον εφεραν εκει που ειναι. Απολυτα δικαιολογημενα κατ' εμε. Ειναι benchmark. Δεν διαφωνώ καθόλου. Θα μπορούσε να μείνει για πάντα το "μαϊμούνι" του αρχικού βίντεο που ξεχαρβαλώνεται και παριστάνει ότι τραγουδάει εσαεί. Όμως επέλεξε να είναι ο Λυπηρίδης της ελληνικής σκυλάδικης κουλτούρας (τον όρο pop δεν τον χαρίζω/χαραμίζω έτσι άδοξα σε οποιοδήποτε είδος). Δηλ. από ένα άμπαλο παλικάρι αλλά με προσόντα, να καταλήξει, με πολλή δουλειά, και με προπονητή τον πρωταγωνιστή του whiplash, να παίζει εθνική Ελλάδας. Έτερον εκάτερον. Δούλεψε. Το ίδιο και ο οικοδόμος/σερβιτόρος/μουσικός/αγρότης κλπ. Αυτοί άλλωστε δεν έχουν επιλογή. Πρέπει να δουλέψουν σκληρά. Οσάκις είχε. Και επέλεξε το δρόμο του οικοδόμου/σερβιτόρου/μουσικού/αγρότη και μπράβο του. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επαινείται γι' αυτό κιόλας. Ή γιατί είναι προσόν το αυτονόητο; Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Προσόν είναι η επιτυχία που έχει, από το τίποτα. Μεγάλη μαγκιά. Στην Ελλάδα σκυλοπόπ περνάει, όποιος δε θέλει και είναι υπεράνω μπορεί να κάνει διεθνή καριέρα, ή μαθήματα σε εκκολαπτόμενος που δε θέλουν και αυτοί αλλά ακόμα δεν το ξέρουν Οι μπετατζήδες και οι σερβιτόροι που κολλάνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση