TamTam Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Εδώ το λινκ>https://bit.ly/2IlWT34 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Μια καλή ευκαιρία μετά από πολλά χρόνια (περίπου 25) να ξανά αγοράσω βινύλιο! Άν και, εδώ που τα λέμε, δεν είμαι υπέρ της κυκλοφορίας ανέκδοτων κομματιών μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη (συνήθως είναι μουσική που ο ίδιος δεν θα την κυκλοφορούσε ποτέ και αρπαχτή από δισκογραφικές, συγγενείς κ.τ.λ....), αλλά εδώ μιλάμε για τον Rory! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μια καλή ευκαιρία μετά από πολλά χρόνια (περίπου 25) να ξανά αγοράσω βινύλιο! Άν και, εδώ που τα λέμε, δεν είμαι υπέρ της κυκλοφορίας ανέκδοτων κομματιών μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη (συνήθως είναι μουσική που ο ίδιος δεν θα την κυκλοφορούσε ποτέ και αρπαχτή από δισκογραφικές, συγγενείς κ.τ.λ....), αλλά εδώ μιλάμε για τον Rory! Το κομμάτι που έχουν ανεβάσει πάντως, ακούγεται πολύ ΟΚ από άποψη ποιότητας ήχου! Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2019 από Tamtam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Tamtam είπε Το κομμάτι που έχουν ανεβάσει πάντως, ακούγεται πολύ ΟΚ από άποψη ποιότητας ήχου! Είδομεν....όχι ότι με "καίει" και πολύ η ποιότητα ήχου, όσο η ποιότητα της προσφερόμενης μουσικής....αλλά είπαμε Ρόρυς είναι (ήταν....) αυτός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 5 minutes ago, Tamtam said: Εδώ το λινκ>https://bit.ly/2IlWT34 Ωραιος λαιβατος ηχος. Σε καποια στουντιο αλμπουμς,χανοταν η δυναμη που ειχε ο Ρορυ στα λαιβ. Ηταν και "γυαλισμενα" με τετοιο τροπο που του αφαιρουσαν. Αυτο εδω σκοτωνει,πιανει οτι ακριβως ηταν ο Gallagher. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 ωραίο και το πιανάκι, στο against the grain νομίζω είχε και πιάνο σε κάποια κομμάτια, οχι πολυ συνηθες σε hard rock! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Πόσο Θεός! 2 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως λέει και ένας φίλος μου: Υπάρχουν και αυτοί οι μουσικοί που ακούγοντάς τους λες "να, γι αυτό θέλαμε να παίξουμε ροκ" Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2019 από Tamtam 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Όλοι οι άλλοι μεγάλοι και τιτανοτεράστιοι, αλλά αυτό που λες ισχύει και για μένα για τον Rory - και τον Blackmore. Εξ ων και οι strats... 1 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Από τα αγαπημένα μου με πιανάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση