Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Φυσικά στα + H SONY KV-2032 την οποία κατέχω Επίσης σαν να βλέπω πινακίδες ΦΙΛΠΑ, οπότε να υποθέσω οτι γυριστηκε Ελλάδα; edit: Μισό γυρίστηκε στο LA και μισό την Αθήνα: ΠΗΓΗ: https://www.iefimerida.gr/news/490045/eleni-foyreira-kykloforise-tragoydi-me-ton-snoop-dogg-12000-provoles-se-25-lepta-vinteo Υ.Γ. Το τραγούδι δεν το άκουσα γιατι έπαιζε εκεινην την ωρα στο ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ Chris Isaak, αλλα το video μου άρεσε! Υ.Γ. 2 Ελα @RayDTutto παραδέξου το. Αν δει 13 χρονο ότι πόσταρα Φουρέιρα....θα χαρει! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Ναι θελαμε αλλο ενα ρεμιξ του sweet dreams...τι να σου πω! 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 εγω θα ηθελα τον Snoop να της κανει το video...{οποιος καταλαβε..καταλαβε..} ειναι εξαιρετικος ..σκηνοθετης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 @LKΜην ψάχνεις δικαιολογίες στα 13χρονα για να ποστάρεις Φουρέιρα. Αφού εσένα σου αρέσει, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλον. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2019 30 minutes ago, RayDTutto said: @LKΜην ψάχνεις δικαιολογίες στα 13χρονα για να ποστάρεις Φουρέιρα. Αφού εσένα σου αρέσει, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλον. Και αυτη μου αρεσει και ο Σνουπ μου αρεσει Ο αλλος ο Κααν δεν μου αρεζει όμως Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση