Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Έχω το BFD αλλά επειδή είμαι ψιλοάσχετος στο να προγραμματίσω τα ντραμς (κιθαρίστας είμαι :) ), ξέρετε αν και πού μπορώ να βρώ έτοιμα drum kits και να τα φορτώσω στο bfd? πχ αν υπάρχουν συγκεκριμένα κιτς για διάφορα είδη μουσικής. Αν δεν υπάρχουν έτοιμα kits μπορείτε να μου πείτε μερικές ρυθμίσεις για να φτιάξω "καλό" ήχο για τα τύμπανα ή ακόμα και να μου στείλετε δικά σας κιτ. Η μουσική μου προσανατολίζεται περισσότερο σε heavy power metal, progressive rock/metal. Ευχαριστώ πολύ!
jmone Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2007 Η μουσική μου προσανατολίζεται περισσότερο σε heavy power metal' date=' progressive rock/metal.[/quote'] φαίνεται από το όνομα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Sonata-Arctica Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 :D Δίκιο έχεις αλλά δεν τους ξέρουν και όλοι τους Sonata... Να διευκρινίσω ότι αυτό που ψάχνω είναι έτοιμα user programms για να κάνω load στο πρόγραμμα, με έτοιμα κιτς προσαρμοσμένα σ αυτό το είδος μουσικής με έτοιμες ρυθμίσεις EQ βάθος κομπρέσορες κλπ γιατί δεν έχω τις γνώσεις να το κάνω μόνος μου! [/u]
plusyear Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 βασικα θα σου προτινα το ezdrummer αντι για το bfd για heavy-power καταστασεις με το dfh plugin ειναι πανευκολο στη χρηση κ με αρκετα καλα samples -=Dream Within A Dream=-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση