fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 2 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Ψήφους θέλω να βγω να αρπάξω ότι απέμεινε να πάρω ένα KORG KRONOS Τι να το κάνεις το kronos αγόρι μου, εσύ έχεις V synth. Φτιάξε μπλουζάκια με το V μπροστά, και βγάλε λόγο ανάλογο με ότι λέει το κομμάτι του Γιάννη του trooper. "Θα σας φτιάξω νέους ήχους, θα σας δώσω νέες μουσικές, δώστε μου δύο KRONOS, ένα για μένα και ένα για τον φίλο μου τον Σταύρο". 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι να το κάνεις το kronos αγόρι μου, εσύ έχεις V synth. Φτιάξε μπλουζάκια με το V μπροστά, και βγάλε λόγο ανάλογο με ότι λέει το κομμάτι του Γιάννη του trooper. "Θα σας φτιάξω νέους ήχους, θα σας δώσω νέες μουσικές, δώστε μου δύο KRONOS, ένα για μένα και ένα για τον φίλο μου τον Σταύρο". άλλο το KRONOS.............. ααααααααααααααααααααααααααααααααα Δεν φτιάχνω πια μουσική. Tο γύρισα. Θα ασχοληθώ με τη φωτογραφία. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Tο γύρισα. Θα ασχοληθώ με τη φωτογραφία. Εκεί έχουμε τον LK βρε συ. Γιατί δεν ασχολείσαι με κάτι άλλο, όπως πχ διακόσμηση και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Αφού τα ζεν, τα τσάκρα και τα φένγκ σούι τα παίζεις στα δάχτυλα. Επεξεργασμένο 22 Απριλίου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εκεί έχουμε τον LK βρε συ. Γιατί δεν ασχολείσαι με κάτι άλλο, όπως πχ διακόσμηση και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. θα το συνεχίσω στο wall μου για να μην χαλάμε το thread του συναδέλφου. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2019 Έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη από τον trooper. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trooper Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ελευθερα παιδια!!!! καλα να μαστε και να γελαμε Σπυρο και Κωνσταντινε ευχαριστω για τις υποδειξεις και για να πω την αληθεια γιαυτο ανεβασα και θα ανεβαζω οποτε μπορω γιατι μονο ετσι θα διορθωσει καποιος τα λαθη του ή θα μαθει πραγματα που αγνοει . θεωρω τον εαυτο μου ακομα αρχαριο και δυστυχως επιασα το οργανο σε μεγαλη ηλικια, εμπλεξα και με προφεσορα που μαφηνε να κανω λαθος πολλα πραγματα και αστα να πανε..... τεσπα καλα να μαστε και θα τα βρουμε στην πορεια Επεξεργασμένο 23 Απριλίου 2019 από trooper 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση