Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Μετά από αυτό το Video θα θεωρήσετε την κλασική compact cassette καρά mainstream. https://www.youtube.com/watch?v=4jKrH6VARfs 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
estpany Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Τις "8 track tape" (στο 2:18) τις προλάβαμε κάποιοι.. σε αυτοκίνητα (πατεράδων, θείων κ.λ.π.) αρχών του '70 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Δυστυχώς , μετά την κλασσικη κασσετα , όλες τις προλάβαμε 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 38 λεπτά πριν, LK είπε Μετά από αυτό το Video θα θεωρήσετε την κλασική compact cassette καρά mainstream. Εννοείται πως είναι! Εχω δουλέψει σχεδόν όλα τα professional formats όπως τα NAB cartridges που είχαν πραγματικά καλό ήχο και λούπαραν ή έκαναν αυτόματο sync. Ηταν μόνο μικρές σε διάρκεια, κυρίως για διαφημίσεις ή ένα τραγούδι. Αν σου πέσει κάποιο τέτοιο μηχάνημα θα καταλάβεις. Το μόνο που μου έχει μείνει σε μορφή κασέτας παίζει σε αυτό το Sony DTC-1000ES, DAT recorder που έχω να χρησιμοποιήσω απο τα 90'ς. Ανάβει κανονικά όμως. Πραγματικό hardware! Ασήκωτο και με πλαινά ξύλινα καπάκια. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Αξιολάτρευτο εγώ έχω ένα πιό πεζό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 https://www.nme.com/news/music/bjork-reissuing-every-studio-album-limited-edition-coloured-cassette-2461921 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Γιαννη, ένα dat που εγραφε σε super VHS και ειχα πετυχει καμια 3-4 χρονια στις αγγελιες δικό σου ήταν; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Καταθέτω επίσημη πρόταση για μετονομασία του υπότιτλου του φόρουμ σε Φόρουμ Παρωχημένης Μουσικής Τεχνολογίας 1 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Οχι μωρε έχουμε και κομπιουτερς μην εισαι τετοιος 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2019 Πάντως Ρευ...μοδερνος à la carte μου είσαι...διότι με τις κιθάρες.....βινταζουλη σε ξέρω. Δεν σε ειδα με καμία Roland G-707 , με καμια Casio DG20 ή Stepp DG1....αντε βρε αδερφε καμία VG Stratocaster. Εκει μου χεις πατροπαράδοτα γούστα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση