dimsonic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 μπράβο στον παραγωγό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Ουάου! Πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, μπράβο σε όλους! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Μπράβο παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Πολυ συναισθημα πεφτει.Οι σρεντερς μαλλον εχουν μετακομισει σε αλλο φορουμ 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2019 πολυ καλη δουλεια απο ολους.μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 20 ώρες πριν, gvour είπε Και υπαρχουν ανθρωποι που κανουν μπαμ απο μια νοτα και μονο. ειδικα αν κΣερουν να παιζουν μονο ΜΙΑ νοτα οπως εγω 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, qesh είπε Πολυ συναισθημα πεφτει.Οι σρεντερς μαλλον εχουν μετακομισει σε αλλο φορουμ Οντως πολυ μελωδικοί όλοι οι συμμετέχοντες... Βεβαια τα μη μελωδικα shredding τα εφαγε η μαρμαΝγκα (δηλ.εγω )...αφησα ομως και αρκετο shredding in fact νομιζω οτι αυτο το κομματι εχει τοσο shredding οσα ΟΛΑ τα κομματια στα οποια εχω κανει παραγωγη απο το 1985 που ασχολουμαι με το αθλημα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Ενδιαφερον και ποικιλόμορφο το αποτέλεσμα. Μπράβο σε ολους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συνθετη/παραγωγό Superfunk που με συμπεριέλαβε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mpamps είπε Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συνθετη/παραγωγό Superfunk που με συμπεριέλαβε. Εγώ ακόμα περιμένω την επιταγή..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εγώ ακόμα περιμένω την επιταγή..... Ενταξει μολις αποπληρωσουμε το δημοσιο χρεος κατι θα παρεις. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση