Superfunk Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μεγαλα ΔΩΡΑ,δισκογραφΗκα συμβολΕα ,προοπτικη καριΑΙρας στο εκΣωτερικο..ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΠΛΟΥΤΗ ΟΛΑ αυτα αν γραψετε LEAD parts,μελωδικες γραμμες οπως θετε πειτε τα,επιτρεπονται και ΣΟΛΑ (ΟΛΑ τα οργανα επιτρεπονται και ειναι εΦπροσδεκτα) στο συν. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ Για περαστε,για περαστε.... Οροι διαγωνιΖμου 1.Τα ακκορΔα ινε V:Gm-Dm-C CH: Em-Am-F7-G BRIDGE: C-Bm-Bb-Am 2.Θα μου στειλετε ΜΟΝΟ το ΚΑΝΑΛΙ του LEAD part,ΔΕΝ θα μιξαρετε το ΚΟΜΜΑΤΙ 3.Θα το στειλετε στο [email protected] 4.ONOMAΣTE ΤΟ TRACK ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΙΖ ΝΑΜΕ ΣΑΣ Your browser does not support the HTML5 audio tag the trail .mp3 Επεξεργασμένο 4 Απριλίου 2019 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 4 minutes ago, Superfunk said: 1.Τα ακκορΔα ινε V:Gm-Dm-C CH: Em-Am-F7-G BRIDGE: C-Bm-Bb-Am Corrected. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Corrected. ΣΩΣΤΟΣ και με προλαβες πριν το διορθωσω... 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 διορισμό στο δημόσιο αν είχε θα έβαζα κάτι. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε διορισμό στο δημόσιο αν είχε θα έβαζα κάτι. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν ΚΑΙ διορισμός στο Δημόσιο παίζει...στο Ιπουργιο Πωλιτειζμου www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, Superfunk είπε ΚΑΙ διορισμός στο Δημόσιο παίζει...στο Ιπουργιο Πωλιτειζμου τότε αλλάζει. χαχαχαχα Μόνο που προσωπικά έχω τεχνικό πρόβλημα λόγω αλλαγής στη διαρρύθμιση και όλα τα μουσικά είναι πακεταρισμένα *βρήκα και ευκαιρία να τα καθαρίσω και να βγάλω την μπίχλα. Πολύ βρώμα μιλάμε τα καλώδια ιδιαίτερα μπλιάχ. αν δεν υπάρχει όριο μόλις τα ξαναστήσω θα βάλω κάτι, ευκαιρία για εξάσκηση. Γιατι είμαι και ντεφορμέ. Μονο δεν κατάλαβα. Οτι να ναι βάζουμε πάνω σε αυτό? Οτι το στέλνουμε χωριστά το κατάλαβα. ή μόνο lead? Μόνο lead μαλλον. Μελωδίες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε Μόνο lead μαλλον. Μελωδίες. Ναι ρε συ , αφού είναι ήδη τίγκα στις ρυθμικές και στις πλάτες 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 1 hour ago, Superfunk said: ΣΩΣΤΟΣ και με προλαβες πριν το διορθωσω... πείτε και σε μένα τι διορθω΄σατεε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 καθομουν και τραγούδαγα ασυναρτησίες και βγάζω ωραία μελωδία στη φωνή πανω στην ενορχήστρωση. μιας και δεν εχω προχειρο keyboard αμα τραγουδησω και στειλω να ξεπατικώσεις τη μελωδία? Για τραγουδι θα κανει. Απλα να βαλεις στιχους και να βρεις μια φωνή να το τραγουδήσει κανονικα Αμα θελεις και σολο , το κανω με το στόμα, το ακους και το παιζεις με την κιθάρα μετα. Αλλιως σε λιγο καιρό τα δικά μου. Παντως ωραίο μου βγαίνει φωνητικά. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Κάνε λίγο τον παραγωγό ρε SF και εξήγα μας τι περίπου θα ήθελες να ακούσεις. Ξέρω ότι θα είχε ενδιαφέρον να στείλει ο καθένας την οπτική του στο κομμάτι, αλλά μιλάμε για 7 λεπτά, ας υπάρχει μια κατεύθυνση. Όταν λέμε Lead Parts εννοούμε τύπου solo, vocal lines παιγμένες με άλλα όργανα, fills, όλα τα παραπάνω; Και η βασική ερώτηση: SONGWRITING CREDITS ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΑΙ ΦΟΙΛΩΣ; 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση