Drizzt_Do_Urden Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με θόρυβο από τον ενισχυτή όταν έχω ανοιχτή την τηλεόραση. Βρίσκονται σε διαφορετική πρίζα αλλά στο ίδιο δίκτυο. Ο θόρυβος είναι ένα buzz το οποίο όταν δυναμώνω το volume ενισχύεται. Όταν την κλείνω εξαφανίζεται εντελώς. Καμία ιδέα σε τι οφείλεται Κ πως το αντιμετωπίζω; Φωνάζω τους Ghostbusters ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Κλείσε απλά την τηλεόραση. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Drizzt_Do_Urden Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Τι καλοοοος . Δεν είμαι μόνος μ στο σπίτι boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Δοκίμασε να βάλεις τον ενισχυτή στην ίδια πρίζα με την τηλεόραση. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Drizzt_Do_Urden Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε Δοκίμασε να βάλεις τον ενισχυτή στην ίδια πρίζα με την τηλεόραση. Άναψα απορροφητηρα Κ ίσιωσε, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Εγω εχω ενα αλλο, εξισου σοβαρο θεμα. Οποτε ανοιχω τον marshall, ακουγεται ενας συνεχωμενος και διαρκως αυξανομενος, ενοχλητικος, ηχος απο το στομα της συζυγου που λεει "Σταμάτα!". Με αλλους ενισχυτες ακουω απλα εναν διακεκομενο ηχο, περιπου στα 7bmp, "θα φας το πεταλι στο κεφαλι". Και στις δυο περιπτωσεις, εαν ανεβαζω ενταση, ανεβαινει και η ενταση και συχνοτητα των θορυβων. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Εγω εχω ενα αλλο, εξισου σοβαρο θεμα. Οποτε ανοιχω τον marshall, ακουγεται ενας συνεχωμενος και διαρκως αυξανομενος, ενοχλητικος, ηχος απο το στομα της συζυγου που λεει "Σταμάτα!". Με αλλους ενισχυτες ακουω απλα εναν διακεκομενο ηχο, περιπου στα 7bmp, "θα φας το πεταλι στο κεφαλι". Και στις δυο περιπτωσεις, εαν ανεβαζω ενταση, ανεβαινει και η ενταση και συχνοτητα των θορυβων. Δοκίμασε να βάλεις την σύζυγο στην ίδια πρίζα με τον marshall. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Καρφι στην πριζα???? Ειναι μια λυση και αυτο... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Μην ανοίξεις τον απορροφητήρα πάντως, δεν μπορεί να την ρουφήξει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Drizzt_Do_Urden Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Είστε τρομπιδια... θα ρωτησω ηλεκτρολόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση