gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εκανα μια καλη αγορα σημερα. Την πετυχα σε αγγελια στην πολη μου. Την ηθελα καιρο, την ειδα απο κοντα και... την αγορασα. Ειναι μοντελο του 2009 made in china. Πραγματικα αχρησιμοποιητο αλλα και εγκαταλελλειμενο στη μοιρα του. Οξειδωσεις σε ολα τα νικελ μερη. Οι χορδες πανω ηταν 4 ετων. Πριν λιγο μπηκα σπιτι. Εκοψα χορδες και ξεκινησα περιποιηση (τριψιμο) και σεταρισμα. Το αποτελεσμα καλο... Ολη η δουλεια δεν μου πηρε πανω απο μια ωρα. Μου εμειναν λεπτομερειες οπως το υψος των μαγνητων κλπ. Ειναι η πρωτη φορα πιανω sg like οργανο. Η κιθαρα ακουγεται φανταστικα. Σουπερ ελαφρια και μανικι για σεμιναριο. Μου ταιριαζει παρα πολυ διοτι εχει τα θετικα απο ολες τις κιθαρες μου. Εχει τον παχυ ηχο και τo sustain της les paul, εχει ταστιερα βουτυρο οπως της prs, εχει το δαγκωμα της στρατ. Εχει τελεια προσβαση στα κατω ταστα και ειναι οτι πιο ελαφρυ εχω πιασει. Τιμη: Απο 200 κατεβηκε στα 180 λογω των οξειδωσεων, μαζι με θηκη. Ακολουθει και συνεχεια στις εντυπωσεις. Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2019 από gkourmoul1 6 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 μεγειές..... κούκλα όταν βρεις φράγκα έτσι για το γμτ άλλαξε μαγνήτες. εγώ την dot την πήρα 200 επίσης με θηκη....και ήθελε κι αυτή περιποίηση 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 5 minutes ago, gkourmoul1 said: Οι χορδες πανω ηταν 4 ετων.... Εκοψα χορδες .... Μόνο 4 ετών? Καινούριες ήταν, τσάμπα τις πέταξες. 5 minutes ago, gkourmoul1 said: Ειναι η πρωτη φορα πιανω sg like οργανο. Η κιθαρα ακουγεται φανταστικα. Σουπερ ελαφρια και μανικι για σεμιναριο. Μου ταιριαζει παρα πολυ διοτι εχει τα θετικα απο ολες τις κιθαρες μου. Εχει τον παχυ ηχο και τo sustain της les paul, εχει ταστιερα βουτυρο οπως της prs, εχει το δαγκωμα της στρατ. Εχει τελεια προσβαση στα κατω ταστα και ειναι οτι πιο ελαφρυ εχω πιασει. Τα φωνάζει αυτά ο φάσιον τόσα χρόνια. Μεγειές και καλόπαιχτη. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Καλόπαιχτη!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Ωραίο πράμα. Μεγειά. 1 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 καλοπαικτη, ειχα και γω καποτε μια walnut ηταν κουκλα και πολυ καλη κιθαρα 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Mεγειες και καλοπαιχτη. Πανενορφη εγινε με λιγη περιποιηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω απαντες! Ειναι κουκλα, ειναι η αληθεια. Και ηθελε πολυ λιγη δουλεια για να επανελθει. Τα ιδια παθαινει και η epiphone lp. Καθε 3-4 μηνες που της αλλαζω χορδες χρειαζεται καθαρισμα απο τις οξειδωσεις ακριβως στα ιδια σημεια. Γιαυτο και δεν με πτοησε καθολου η εικονα της g400. Ισα ισα που βρηκα πατημα για καλυτερη τιμη... Επισης, ειναι αληθεια οτι οι μαγνητες ειναι το αδυνατο της σημειο (περαν του neck diving το οποιο δεν με ενοχλει). Δεν ειναι κακοι. Ισα ισα που εχουν ακριβως τον ηχο που θελω, σαν ταυτοτητα. Παχυς, ζεστος, με note definition, και με εντονο δαγκωμα. Το θεμα ειναι πως κανουν μετρια προς καλα την δουλεια τους. Ποιοτικοτεροι μαγνητες θα εδιναν το κατι παραπανω που ανετα "σηκωνει" το σασι. Αρα, καποια στιγμη θα ψαχτω για αναβαθμιση σε κατι ακριβως το ιδιο, αλλα ποιοτικοτερο. Δεν θελω να αλλαξει αυτο που ακουω. Ειναι ηδη αρκετα ποιοτικο ωστε βγαλω ανετα λαιβ. Και P90 θα ηταν μια αλλη σκεψη. Επισης, θετικοτατη εντυπωση μου εκαναν τα ηλεκτρικα της, σε σχεση με την les paul. Παρολα τα χρονια της, λειτουργουν σα καινουργια ο διακοπτης και τα pot. Τα τελευταια δυο ειναι πικρη ιστορια για την 3 ετων les paul μου. Επεξεργασμένο 2 Απριλίου 2019 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 εναν P90 πάνω μόνο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teospir Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Τους μαγνητες με τι τους καθαρισες απο την οξειδωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση