stavros_d80 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Κάποιος στη korg πήρε ένα walkman ( ή έστειλε ο Λάκης mail) με δυνατότητες 4 track και βγήκε αυτό! Features: Transport: Play, Record, Rewind, Rewind 2x, Fast Forward, Fast Forward 3x, Tape Speed (for playback and record), Auto-Reverse Recording Capabilities: Four-track recorder Display: 7-segment LED play counter with reset Inputs: Combined 1/8†guitar/XLR input (includes breakout cables); onboard microphone Outputs: 2 x 1/8†stereo headphone jacks for shared listening Output Processing: Dolby A noise reduction; dedicated Bass and Treble controls Power: 6 x AA batteries (included) for up to 20 hours continuous playback, or optional 9V adapter *Optional volcahead head-cleaning tape also available παω να κατεβάσω κάτι tdk από τη ντουλάπα... 2 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Βγαίνει και σε διπλό? Πώς θα γράφω από κασσέτα σε κασσέτα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, fusiongtr είπε Βγαίνει και σε διπλό? Πώς θα γράφω από κασσέτα σε κασσέτα? μπα πρέπει να πάρεις 2... περιμένω να δω bend circuit με τα volcasete με τα πιτσιρίκια να ανεβάζουν youtube σωρηδόν.... επίσης προσπαθώ να καταλάβω αν προσφέρει κάτι άλλο από walkman με 4 track όπως ένα βασικό vco oscillator η απλά είναι walkman αλλά δεν βλέπω τίποτα. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Καλό μήνα για χτες είπαμε; Δεν είπαμε! (Η ψυχή του πάρτι είμαι ώρες ώρες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Καλό, αλλα το real thing είναι φθηνο στις μέρες μας. Αγοράστε ΠΡΙΝ ακριβυνουν γιατι θα γινει και αυτο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, manosx είπε Καλό μήνα για χτες είπαμε; Δεν είπαμε! (Η ψυχή του πάρτι είμαι ώρες ώρες ) δεν ειναι πρωταπριλιατικο ειναι πραγματικο http://www.korgusa.com/volcassette 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 21 minutes ago, stavros_d80 said: δεν ειναι πρωταπριλιατικο ειναι πραγματικο http://www.korgusa.com/volcassette Κάτω κάτω στη σελίδα που παρέθεσες, έχει ένα κουμπί που λέει Learn more. Πάτησέ το, και καλό μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Έχει και demo. http://www.korgusa.com/volcassette 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 Σχετικό άσχετο με αυτο το νήμα. Ημουν στη Θεσσαλονικη και πέτυχα σε ενα καφε μια φίλη μου. Καθίσαμε να πιούμε λοιπον εναν καφε, και με τα πολλά μου λεει. Όταν βρεθουμε καποια στιγμη στην Κοζάνη, περνα από το σπίτι το πατρικό μου να παρεις κατι που εχω γιατι ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ. Μου εξηγει τι, και αμεσως της λέω ...σε παρακαλώ ΜΗΝ κανεις καμια λαλακια και τα πεταξεις. Δυο εδβομάδες αργότερα; βρεθηκαμε στην Κοζάνη και εγω αγκαλια με αυτα΄: 'Ενα Sanyo RD-7 του 1982 και ένα AKAI AA-1115 του 1979. Μου αρεσει πολυ η απαξία της παλαιας τεχνολογίας και ότι εγω ακόμα και τζαμπα μπορω να βρίσκω αυτα τα μηχανηματα , και εχουν και την εντυπωση οτι τους κανω και χαρη που τους αδειάζω τη γωνια. ΥΓ ειχε και ενα πικαπ αλλα δεν ειχα χωρο, ουτε στο παταρι. ΥΓ2 ΟΛΑ σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση εμφανισιακά και λειτουργικά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2019 γαμ*#$ δεν τσιμπησε ουτε ενας δηλ?.... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση