Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Ενταξει υπαρχουν και κομματια που πρεπει να παρει credit και η TZITZITEX 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, panorios είπε Μα στην περίπτωση που ηχογραφηθεί η μπάντα δεν παίρνουν όλοι το credit ; Συνήθως γράφει Μουσική: Mισέλ Πλατινί, Στίχοι: Αλέν Προστ πχ. Οι μουσικοί αναφέρονται μόνον ως συντελεστές/εκτελεστές. Αν, αναφερθούν. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Πνοή και Νύξη είπε Συνήθως γράφει Μουσική: Mισέλ Πλατινί, Στίχοι: Αλέν Προστ πχ. Οι μουσικοί αναφέρονται μόνον ως συντελεστές/εκτελεστές. Αν, αναφερθούν. Υπαρχουν και τα ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ δικαιωματα,τα οποια στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ειναι πολλα φραγκα... 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Superfunk είπε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστευω οτι αυτος που ΕΓΡΑΨΕ το τραγουδι (δηλ. εβγαλε την ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ των ΑΚΚΟΡΝΤΩΝ και την ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ) πρεπει να παιρνει ΟΛΑ τα credits της συνθεσης EKTOΣ και αν το τραγουδι εχει καποιο ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΡΙΦ το οποιο το χαρακτηριζει. Ακριβώς το ίδιο παράδειγμα έχω στο νου μου για τους "άμπαλους" που θα ρθουν με μια κιθάρα-πέντε ακόρντα-μια μελωδική γραμμή φωνής και θα βγουν από το studio Βeach Boys. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Υπαρχουν και τα ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ δικαιωματα,τα οποια στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ειναι πολλα φραγκα... Όταν παίξω σόλο για ένα κομμάτι είμαι εκτελεστής ή ΚΑΙ συν-συνθέτης? Εκεί ενίσταμαι. Τα φράγκα δεν με ενδιαφέρουν καν Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 αυτοί που ήταν στο στούντιο με τους Beach boys βγάζαν φράγκα, αλλά μεροκάμματο. Καλό μεν, μεροκάμματο δε (μάλλον ωροκάμματο) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Όταν παίξω σόλο για ένα κομμάτι είμαι εκτελεστής ή ΚΑΙ συν-συνθέτης? Εκεί ενίσταμαι. Τα φράγκα δεν με ενδιαφέρουν καν ΤΥΠΙΚΑ εισαι οτι δηλωσεις στην ΑΕΠΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ εισαι οτι δηλωσεις στον ΕΑΥΤΟ σου Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 OP Guru Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε ΤΥΠΙΚΑ εισαι οτι δηλωσεις στην ΑΕΠΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ εισαι οτι δηλωσεις στον ΕΑΥΤΟ σου Hθικά? Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Ακριβώς το ίδιο παράδειγμα έχω στο νου μου για τους "άμπαλους" που θα ρθουν με μια κιθάρα-πέντε ακόρντα-μια μελωδική γραμμή φωνής και θα βγουν από το studio Βeach Boys. Πρακτικα αυτο δεν παιζει και πολυ... Δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλοι "αμπαλοι" που να μην ηξεραν ΠΟΛΥ καλα ΤΙ ΗΧΟ ηθελαν (δες τον Dylan ας πουμε που παρα το γεγονος οτι ΕΙΝΑΙ ενας αμπαλος που παιζει 4 ακκορντα παντα ηξερε να καθοδηγει τους μουσικους αλλα και να συνεργαζεται με τους παραγωγους του ...το ιδιο και ο Bowie & ο Cave και ολοι οσοι ειναι οντως ΜΕΓΑΛΟΙ τραγουδοποιοί.... ) Τωρα για την καθε ΨΩΝΑΡΑ που αγορασε ακουστικη την Πεμπτη και σου ηρθε στο στουντιο την Κυριακη και στο παιζει ΠΑΥΛΙΔΗΣ ...εκει συμφωνω.. Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Hθικά? Οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο Δεν κΣερω για αλλους ΕΓΩ παντως σε οποιον εχει δωσει ΟΝΤΩΣ μια ιδιαιτερη πινελια στα ασθματα μου εχω δωσει credits ,το ιδιο εχουν κανει και αλλοι σε εμενα (και ας πιστευω προσωπικα οτι για καποιες περιπτωσεις δεν επρεπε να το κανουν μια και απλα ενα...σολο ή τρια "πραγματακια" εβαλα στο κομματι τους). Οποτε η απαντηση εξακολουθει να ειναι "ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ". 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση