dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 OK με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Τρομερη επιλογη. Για το talk box τα'παμε στο φουμπου (Μια χαρα ηταν και με το πεταλακι σου, παντως. Αν ειχες το TB ομως θα μας επαιρνες το σκαλπ) Tι να πρωτοπάρω. Για ένα κομμάτι, να έχω talk-box? Πήρα για αφιέρωμα KC and the sunshine band ένα Harmonist και δεν έχω που να το βάλω. Στ' @*3!$1@ μου, εισαγωγή Get down tonight, χωρίς. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, Nestoras είπε Tι να πρωτοπάρω. Για ένα κομμάτι, να έχω talk-box? Πήρα για αφιέρωμα KC and the sunshine band ένα Harmonist και δεν έχω που να το βάλω. Στ' @*3!$1@ μου, εισαγωγή Get down tonight, χωρίς. Αυτος ο ηχος κανει το κομματι να παει στο αλλο θρεντ με τις αλλεργίες 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Αυτος ο ηχος κανει το κομματι να παει στο αλλο θρεντ με τις αλλεργίες Χαχα, Σπύρο ξέρεις τι γκέλα κάνουν στο πρόγραμμα οι καρέκλες; Έχω πάθει την πλάκα μου με τους κρυπτο .... Όσον αφορά τους KC τους πάω με 1000. Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2019 από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 άμα ειναι καλή καρέκλα και παίζεται και καλα, γιατί όχι; 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 1 hour ago, Nestoras said: Χαχα, Σπύρο ξέρει τι γκέλα κάνουν στο πρόγραμμα οι καρέκλες; Έχω πάθει την πλάκα μου με τους κρυπτο .... Όσον αφορά τους KC τους πάω με 1000. a ha a ha I like it? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blueblack Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Εξαιρετικοί ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, blueblack είπε Εξαιρετικοί ! Thanks blueblack. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση