S9F Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 Ναι. Στην Jazz. Τη σιχαίνομαι. Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Superfunk said: Ήσουν εκεί;Για πες χμμμ δηλ οι συμπαρτριώτες σου που έχουν βγάλει 1000 ταινίες για την αρχαία ελλάδα, στις οποίες το 99% των μελωδιών είναι κάτι παπαριές που δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε ελληνικό, κρητικό, κυπριακό, ποντιακό, εκκλησιαστική μουσική, κτλ αυτοί ήταν εκεί και ξέρουν... να υποθέσω... ε??? Η αυτοί επιτρέπεται να έχουν άποψη αλλά κανένας άλλος όχι... Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου 2019 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 8 hours ago, pipityri said: τζίπσι τζαζ τέλος η κρεβατομουρμούρα και για σένα! 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε τέλος η κρεβατομουρμούρα και για σένα! στο τελος ετσι οπως πας..θα βαλεις χ σε ολο το Νοιζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 πλακατζιδικο δεν ειναι το νημα; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε πλακατζιδικο δεν ειναι το νημα; ναι αλλα μην μας ...χωρισεις ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε πλακατζιδικο δεν ειναι το νημα; Τώρα που το σκέφτομαι μια αλλεργία την έχω στην jazz μουσική σκηνή (και όχι μόνο...) της νύφης του Θερμαϊκού από τα μέσα του '70 μέχρι τα τέλη των '80s.... Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου 2019 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, rgxinap είπε χμμμ δηλ οι συμπαρτριώτες σου που έχουν βγάλει 1000 ταινίες για την αρχαία ελλάδα, στις οποίες το 99% των μελωδιών είναι κάτι παπαριές που δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε ελληνικό, κρητικό, κυπριακό, ποντιακό, εκκλησιαστική μουσική, κτλ αυτοί ήταν εκεί και ξέρουν... να υποθέσω... ε??? Η αυτοί επιτρέπεται να έχουν άποψη αλλά κανένας άλλος όχι... Άσε τους... καγκουρες τους... συμπατριώτες μου..ΕΣΥ πες μου που κΣερεις ότι οι Αρχαίοι Έλληνες άκουγαν ποντιακά; Εκτός και αν σου έδωσε καμμιά .. ηχογράφηση ο ΛΑΚΗΣ ,για όλα τον έχω ικανό www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Pink Floyd. Εντελώς άχρηστη μουσική κατά τη γνώμη μου. Δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο να ακούω αυτό το δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, aggelos_ είπε Pink Floyd. Εντελώς άχρηστη μουσική κατά τη γνώμη μου. Δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο να ακούω αυτό το δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Απαπαπαπαπαπαα! 1 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση