Προς το περιεχόμενο

Μουσική. Είσαστε αλλεργικός σε κάτι?

vagelism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι. Στην Jazz. Τη σιχαίνομαι. Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. :classic_biggrin:

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, Superfunk said:

Ήσουν εκεί;Για πες ?

χμμμ δηλ οι συμπαρτριώτες σου που έχουν βγάλει 1000 ταινίες για την αρχαία ελλάδα, στις οποίες το 99% των μελωδιών είναι κάτι παπαριές που δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε ελληνικό, κρητικό, κυπριακό, ποντιακό, εκκλησιαστική μουσική, κτλ αυτοί ήταν εκεί και ξέρουν... να υποθέσω... ε??? Η αυτοί επιτρέπεται να έχουν άποψη αλλά κανένας άλλος όχι...

Επεξεργασμένο από rgxinap

8 hours ago, pipityri said:

τζίπσι τζαζ 

τέλος η κρεβατομουρμούρα και για σένα!

• Χαχα 1

με σήμα το μπιφτέκι

6 λεπτά πριν, dimsonic είπε

πλακατζιδικο δεν ειναι το νημα;

Τώρα που το σκέφτομαι μια αλλεργία την έχω στην jazz μουσική σκηνή (και όχι μόνο...) της νύφης του Θερμαϊκού από τα μέσα του '70 μέχρι τα τέλη των '80s....??

Επεξεργασμένο από cigaret13
  • Like 1

8 ώρες πριν, rgxinap είπε

χμμμ δηλ οι συμπαρτριώτες σου που έχουν βγάλει 1000 ταινίες για την αρχαία ελλάδα, στις οποίες το 99% των μελωδιών είναι κάτι παπαριές που δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε ελληνικό, κρητικό, κυπριακό, ποντιακό, εκκλησιαστική μουσική, κτλ αυτοί ήταν εκεί και ξέρουν... να υποθέσω... ε??? Η αυτοί επιτρέπεται να έχουν άποψη αλλά κανένας άλλος όχι...

Άσε τους... καγκουρες ? τους... συμπατριώτες μου..ΕΣΥ πες μου που κΣερεις ότι οι Αρχαίοι Έλληνες άκουγαν ποντιακά;

Εκτός και αν σου έδωσε καμμιά .. ηχογράφηση ο ΛΑΚΗΣ ,για όλα τον έχω ικανό ?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Pink Floyd. Εντελώς άχρηστη μουσική κατά τη γνώμη μου. Δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο να ακούω αυτό το δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. 

• Μπερδεύτηκα 1

3 ώρες πριν, aggelos_ είπε

Pink Floyd. Εντελώς άχρηστη μουσική κατά τη γνώμη μου. Δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο να ακούω αυτό το δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. 

Απαπαπαπαπαπαα!

• Like 1
  • Χαχα 1

Slow must go on....!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου