vagelism Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε καληνύχτα ...με...χωριζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, manosx είπε Υπονοείς κάτι για τον ανδρικό μου δυναμισμό φίλτατε συμφορουμίτη; Στο σπίτι ο άνδρας είμαι εγώ, σιγά μην την αφήσω να πλύνει πιάτα, να σιδερώσει και να βάλει σκούπα! 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Γκρινια Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όλο το ελληνικό "έντεχνο",το "φοιτητορεμπετικοκρητικοπαραδοσιακοροκ" (Θ.Παπακωνσταντίνου,Μάλαμας,,ΧαρούληςA.Ιωαννιδης κτλ),το "ελληνικό ροκ" (Σιδηρόπουλος,Β.Παπακων/νου, Σπυριδούλα κτλ) και το βλαχοχεβυμεταλ (Maiden,Scorpions κτλ), επίσης δεν πολυαντεχω τα νησιώτικα και τα κρητικά. Επεξεργασμένο 30 Μαρτίου 2019 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Αφού έκαψες κόσμο με το άλλο ανοίγεις καινούργιο, Με κάτι κλαρίνα, δημοτικά δε την παλεύω μία λέμε 8/10 χάλι. Με κάτι dubstep πάλι πονάει το μυαλό 9/10 εδώ. Όταν βλέπω το Ρέμο όμως... χαχαχαχ όχι αφρούς απλά, σαδιστικές τάσεις μου βγαίνουν !!! Και κορυφώνεται το σύστημα με τα γίδια που βγήκαν "για φαγητό σε Mcdonalds" της μουσικής και διασκεδάζουν με τον ορισμό του βλαχομπαρόκ !!! Με τους σκύλους, φελλούς, ατάλαντους έχω χοντρό θέμα, σε σημείο να αντιπαθώ σκυλοακροατή γνωστό μου και να αναρωτιέται γιατί Ένα άλλο που δεν έχω θέμα μεν, αλλά can't comprehend είναι οι Beatles, δλδ πως είναι η νο1 μπάντα σε πωλήσεις και τα σχετικά... i don't get it 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 +1 στο superfunk για τους Έλληνες "ροκάδες τσε γκεβάρα" και δε συμμαζεύεται... εμετός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Ελαφρολαικοσκυλαδικα 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Στις μπάντες... βάλε με να σκάψω χαντάκι καλύτερα παρά να μπω στούντιο να κάνω πρόβα για οποιοδήποτε λόγο... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο φαρτσο που λεει και η Ρενα. Επεξεργασμένο 30 Μαρτίου 2019 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 1.Ελληνική μουσική στο σύνολο της 2.Επιμιξίες του στυλ μπλούζ-ρεμπέτικο, κλασσική-σρεντομέταλ, λαικά-κελτικα, jazz-δημοτικά και πάει λέγοντας Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση