Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2019 Οσο για την ανεξαρτησια, γινεται μεσω του practising, και ειναι θεμα αναπτυξης της μυελινης. (ενα ενδιαφερον βιβλιο σχετικα ειναι το "The Talent Code" του Daniel Coyle, με κεντρικη ιδεα το μοτο "Greatness Isn't Born. It's Grown"). Συνδεεται με αυτο που λεει ο Hal Galper για το "παιζεις οτι ακους στο μυλαο σου" και για το "δυνατο brain signal". Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2019 Παιξαμε και λιγο 12μετρο (ο θεος να το καμει) blues για ζεσταμα. Πως σας φαινεται? Το δουλευω αρκετα σπιτι, με backing tracks, αλλα δυστυχως ψιλοσταματησα να ακουω blues και δεν μου ερχονται και πολλες φρασεις στο μυαλο. Παω οπου με παει η σκεψη. Your browser does not support the HTML5 audio tag bluesimprovisation.mp3 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2019 Μια χαρά ακούγεται στα αυτάκια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 Ωραια η σημερινη βραδια. Ημουν καμποσο αγχωμενος (τρομαγμενος θα ελεγα) και μου βγηκε κυριως στην φωνη. Λαθη αρκετα, κυριως στο που καθοταν η φωνη χρονικα. Η κιθαρα τσουλησε οκ. Ημουν εξω απο τα νερα μου, με μουσικους που δε γνωριζα, και χωρις προβα. Στην ουσια, τζαμαραμε επι σκηνης. Τελικως, το ευχαριστηθηκα. Χρησιμη εμπειρια. Αποστολη και Βασιλη (Αφοι Γιασλακιωτη) ευχαριστω για την προσκληση! Your browser does not support the HTML5 audio tag Wish_you_were_here_accoustic.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag Fly_me_to_the_moon_accoustic.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag Knocking_on_heavens_door_accoustic.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag Wicked_games_accoustic.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag Creep_accoustic.mp3 6 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 George ανετότατα θα άνοιγα δυό τρεις μπουκάλες απ'το καλό ουίσκι στο μαγαζί για πάρτη σας.... Ωραίος και εύγε και μπράβο! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2019 1 hour ago, gkourmoul1 said: Ωραια η σημερινη βραδια. Ημουν καμποσο αγχωμενος (τρομαγμενος θα ελεγα) και μου βγηκε κυριως στην φωνη. Λαθη αρκετα, κυριως στο που καθοταν η φωνη χρονικα. Η κιθαρα τσουλησε οκ. Ημουν εξω απο τα νερα μου, με μουσικους που δε γνωριζα, και χωρις προβα. Στην ουσια, τζαμαραμε επι σκηνης. Σε ζηλεύω αφάνταστα που τα κατάφερες τόσο καλά. Μπράβο σου ρε Γιώργο! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2019 Θα συφωνησω με τους καλους ανθρωπους παραπανω. Πολυ ωραιο το αποτελεσμα. Και αν αναλογιστει κανεις οτι ηταν τζαμαριστο το πραγμα ακουγεται σουπερ. Και να σου πω για μια ακομα φορα ποσο μου αρεσει η χροια της φωνης σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Ειχαμε ενα ομορφο λαιβ χθες βραδυ στα πλαισια ενος τοπικου φεστιβαλ. Ειχαμε ψιλομετρια αποδοση γενικοτερα, αλλα ο κοσμος γουσταρε. Ο ηχος ηταν εξαιρετικος. Και ο ηχος της κιθαρας επιτελους εστρωσε. Επαιξα πρωτη φορα λαιβ με les paul. Την ειχα παρει απο φοβο διοτι ειχα συνηθισει να παιζω με αλλου τυπου κιθαρες, διαφορετικα. Αλλα πεισμωσα, δουλεψα με αυτην και εβγαλα το λαιβ χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Ισα ισα που αρεσε παρα πολυ με τους νεους paf μαγνητες που εβαλα. Ο tubemeister στα 18 watt ρυθμισμενος (με gain και volume στη μεση), για πρωτη φορα, ξυριζε τους παντες και ακουγοταν πολυ παραπανω απο τα ηχεια, τα οποια απλα συμπληρωναν τον ηχο του. Your browser does not support the HTML5 audio tag wickedgame58.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag creep58.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag wonderfworld58.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag borntobewild58.mp3 Μου αρεσε πολυ και το σολο που εβγαλα στο πρωτο κομματι 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Ωραία μπάντα! Οσο πάτε, δένετε και καλύτερα και η φωνή, φωνάρα! 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2019 Μπράβο Γιώργο,είστε ωραίοι. Ο καημένος ο ντράμμερ γιατί τρώει την καπνούρα? το βλέμμα του στην φωτογραφία τα "λέει όλα" Το μόνο που με "ενοχλει" είναι κάτι σαν να "ρουφάει"(εσύ είσαι?,ο ντράμμερ με κάποιο πιατίνι?τα κολοηχεία μου?)ειδικά στο creep,ακούγεται μετά απο κάθε φράση σχεδόν,λές και κάποιος έχει ανάψει μπάφο και ρουφάει τις μεγαλύτερες τζούρες της ζωής του. Στην φωνή πολύ ωραίος,μόνο στο born to be wild χάνεις την προφορά σου και "Ελληνικίζεις" λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση