gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Λεω να αρχισω να ανεβαζω καποιες ηχογραφησεις σιγα σιγα. Ειμαι ανοικτος σε οποιονδηποτε σχολιασμο γενικοτερα. Με το μαλακο, βεβαια, διοτι ειμαστε αρχαριοι. Στο τελευταιο λαιβ ειχα ηχογραφησει με το tascam. Κακη εγγραφη, αλλα εβαλα ενα (μαματο) προγραμματακι στο κινητο και εφτιαξα λιγο το eq και το level. Σιγα μην ανοιγα pc για δυο tracks. catpeople.wma personaljesusmp3.wma Επεξεργασμένο 29 Μαρτίου 2019 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Απο ποιότητα μέχρι και κινητό να δίνει το παρών άκούστηκε στον προσωπικό Χριστούλη αλλά γουστάρω την φωνή σου τώρα που έβαλα και το 2ο(ελπίζω να είναι η φωνή σου :D) Ωραίοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Η φωνη μου ειναι... Το κινητο το ειχα παρκαρει διπλα στο τασκαμ. Μετα καταλαβα οτι ολη η ηχογραφηση εχει παρεμβολες. Τι να κανω. Αυτα εχω, αυτα βαζω.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 3 minutes ago, gkourmoul1 said: Η φωνη μου ειναι... Το κινητο το ειχα παρκαρει διπλα στο τασκαμ. Μετα καταλαβα οτι ολη η ηχογραφηση εχει παρεμβολες. Τι να κανω. Αυτα εχω, αυτα βαζω.... Να βάζεις να γουστάρουμε,όπως θα έλεγε και ο Πρίγκηπας Gvour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά βρε πως θα κάνετε διεθνή καριέρα με τέτοιες ηχογραφήσεις; Γιώργο "μας χρωστάς" κάποια κομμάτια ηχογραφημένα σε στούντιο, κρίμα αυτή η φωνή να "αναλώνετε" και να ακούγετε έτσι. Off topic: Αραβανή, πρίγκιπας ο Gvour έ; κι εγώ που ξημεροβράδιαζα για το κομμάτι σου τίποτα.... Επεξεργασμένο 29 Μαρτίου 2019 από cigaret13 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Just now, Nikos Aravanis said: Να βάζεις να γουστάρουμε,όπως θα έλεγε και ο Πρίγκηπας της βλακειας Gvour Το διορθωσα για να ειναι σωστο. Φιλτατε gkourmoul1 θα συμφωνησω με τον Νικολα,εχεις πολυ ωραια χροια και νομιζω σου επιτρεπει να λες πολλα πραγματα. Πιστευω οτι αν ημουν απο κατω θα γουσταρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 1 minute ago, cigaret13 said: Καλά βρε πως θα κάνετε διεθνή καριέρα με τέτοιες ηχογραφήσεις; Γιώργο "μας χρωστάς" κάποια κομμάτια ηχογραφημένα σε στούντιο, κρίμα αυτή η φωνή να "αναλώνετε" και να ακούγετε έτσι. Off topic: Αραβανή, πρίγκιπας ο Gvour έ; κι εγώ που ξημεροβράδιαζα για το κομμάτι σου τίποτα.... Εσυ είσαι ο Φωτάρας!δεν μπορώ να σου δώσω και 2ο τίτλο τιμής! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 4 minutes ago, gvour said: Το διορθωσα για να ειναι σωστο. Εσύ πουλάκι μου ψάχνεις για κοπλιμέντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Just now, Nikos Aravanis said: Εσύ πουλάκι μου ψάχνεις για κοπλιμέντα Σταματαω εδω για να μη σκισω το νημα του ανθρωπου και με βριζει(και θα εχει και δικαιο ο ανθρωπος που ειναι και σοβαρος στο τελος τελος). Αλλα εχεις πμ. Επεξεργασμένο 29 Μαρτίου 2019 από gvour Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2019 9 minutes ago, cigaret13 said: Καλά βρε πως θα κάνετε διεθνή καριέρα με τέτοιες ηχογραφήσεις; Γιώργο "μας χρωστάς" κάποια κομμάτια ηχογραφημένα σε στούντιο, κρίμα αυτή η φωνή να "αναλώνετε" και να ακούγετε έτσι. Ετσι ε?? Your browser does not support the HTML5 audio tag Bora.mp3 Παρε ενα (και μοναδικο) απο στουντιο. Αλλα μαλλον δεν θα ειναι αυτο που περιμενεις να ακουσεις... 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση