g.avram Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Πολύ ωραίο. Καλή επιτυχία σ όλους τους εξαιρετικοϋς μουσικοϋς του δίσκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 πολύ όμορφο και αυτό Γιώργο στα ποιοτικά στάνταρ που άλλωστε μας έχεις συνηθίσει... μου θυμίζει αόριστα κάποια πράγματα αλλά τόσο όσο ώστε να μου γίνει θεμιτά άμεσα οικείο... καλή επιτυχία κι από μένα σε όλους σας... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2019 Πολύ ωραίο.Καλοτάξιδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 11 hours ago, loucas said: Πολύ ωραίο. Καλή επιτυχία σ όλους τους εξαιρετικοϋς μουσικοϋς του δίσκου. Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε! Σας ευχαριστουμε πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, npap είπε πολύ όμορφο και αυτό Γιώργο στα ποιοτικά στάνταρ που άλλωστε μας έχεις συνηθίσει... μου θυμίζει αόριστα κάποια πράγματα αλλά τόσο όσο ώστε να μου γίνει θεμιτά άμεσα οικείο... καλή επιτυχία κι από μένα σε όλους σας... Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 Πάρα πολύ όμορφο, συγχαρητήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2019 19 hours ago, Αετός said: Πολύ ωραίο.Καλοτάξιδο. Eυχαριστουμε πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 On 3/28/2019 at 4:39 PM, mitsosgroove said: Πάρα πολύ όμορφο, συγχαρητήρια Eυχαριστουμε πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2019 Άλλο ένα μικρό, καθημερινό, απλό και λιτό αριστοτέχνημα. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συντελεστές. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, για όσους δεν γνωρίζουν τους μουσικούς που παίζουν στο κομμάτι, το πώς αυτοί μπορούν να κινηθούν με χρακτηριστική άνεση από την avant garde, το fusion και τη noise, σε άρτια και υψηλής αισθητικής pop με τόση επιτυχία. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση