cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε αυτές τις μέρες τρέχει αυτό. τι θα λέγατε? https://www.e-shop.gr/ilektriko-mpaso-cort-gb34jj-3ts-3-tone-sunburst-p-MSC.001690 Δεν ξέρω, αλλά αυτό το σώμα από λεύκα (poplar) κάτι μου κάνει... Επεξεργασμένο 15 Απριλίου 2019 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 τι σου κάνει μάνα μου? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, dimsonic είπε τι σου κάνει μάνα μου? Γκέλα......(αποτυχία, σε απλά Ελληνικά...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 στο σωμα η λευκα πειραζει; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, dimsonic είπε στο σωμα η λευκα πειραζει; Δεν κάνει για τζαζζ! Μόνο για Ποπ....! Ό ήχος του οργάνου είναι μουντός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2019 γμ τη ζαζ μου μεσα.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση