dimsonic Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Εχω εδώ και πάνω από μια δεκαετία ένα 5χορδο άταστο ψωνισμένο από το ebay κάποιου άγγλου (?) κατασκευαστή. Εχω κάνει το κέφι μου και γενικότερα το έχω χρησιμοποιήσει σε ηχογραφησεις μου. Όμως δεν έχει τον ήχο που θελω για όλα τα είδη. Και σκέφτομαι κάτι συμβατικο: 4άρι με τάστα. Απαιτήσεις: 1. p or jb style 2. όχι τεράστιο scale (ούτε και short scale) 3. decent απλώς κατασκευή 4. ευκολία στο παίξιμο διότι νομίζω ότι πέρασε ανεπιστρεπτί η περίοδος που ήμουν ή ήθελα να ξαναγίνω μπασίστας. Μόνο ηχογράφηση. 5. vfm or anm (almost no money). Ψυχολογικό όριο τα 150 ευρώ. Θα στρεσσαριστεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Εχω δει και με 100 και θα μπορούσα να πάω εκεί με τη μία. 6. hands on απόψεις. Ξέρω, και εγώ χαζεύω στο νετ, αλλά θα ήθελα αληθινές γνώμες, εκτός αν έχετε ακούσει γενικώς κάτι καλό. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο εχω ξαναπει νομιζω, πηρα το Harley Benton JB-75MN στα 145Ε και νομιζω οτι δεν θα μπορουσα να βρω κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα (σε καινουριο). Βουτηρο το μανικι του και καλος ηχος Αν μπορεις να φτασεις τα 300 (θα εχει και τσαμπα μεταφορικα εκει) κοιτα το Harley Benton Enhanced MP-4MN, μυριζομαι πολυ καλο VFM (αυτο ειναι PB) Επεξεργασμένο 26 Μαρτίου 2019 από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 On 3/26/2019 at 11:40 PM, Spyros Delta said: Αν μπορεις να φτασεις τα 300 (θα εχει και τσαμπα μεταφορικα εκει) κοιτα το Harley Benton Enhanced MP-4MN, μυριζομαι πολυ καλο VFM (αυτο ειναι PB) Αυτό όμως σπλιτάρει μαγνήτες, είναι active κλπ... μήπως θα απέχει από τον p ήχο? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2019 https://www.thomann.de/gb/harley_benton_hot_rod_bass.htm Το έχω. Το προτείνω. Αν και ένα κλειδί πέθανε προσφάτως. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 και το κρίσιμο ερώτημα: p bass or j bass? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Washburn T14 Taurus. Tσέκαρέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
estpany Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, dimsonic είπε p bass or j bass? Αφού το ρωτάς ... Whatever !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 30 minutes ago, estpany said: Αφού το ρωτάς ... Whatever !! το ρωτάω για να γίνει συζήτηση. Αλλιώς θέλω και τα δυό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 PJ Άνοιξες το λίνκ που έβαλα; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
estpany Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2019 Ίσως ο ήχος του p bass (με κομμένα τα πρίμα) να βγαίνει τελικα πιο εύκολα απο ένα πάμφθηνο οργανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση